in

Pianista Daria Tudor va susţine un recital în Trafalgar Square

Pe măsură ce vara se instalează încetul cu încetul în Londra, ne reîntoarcem în templul muzical din Trafalgar Square cu un recital oferit de talentata pianistă Daria Tudor, informează ICR Londra. Programul va include, pe lângă „Bourée-ul” enescian, şi lucrări de Johann Sebastian Bach, Wolfgang Amadeus Mozart, Franz Lizst, şi Frédéric Chopin.

Daria Tudor a început studiul pianului la vârsta de 4 ani, iar în anul 2006 a fost admisă la Colegiul Naţional de Arte „Dinu Lipatti” din Bucureşti, la clasa Prof. dr. Adriana Bocăneanu, pe care l-a absolvit în anul 2015. Tot în acest an, este admisă la Universität der Künste din Berlin, la clasa profesorului Pascal Devoyon.Foto: RoZa Zah

Daria a debutat artistic în 2002, obţinând premiul I la Concursul Naţional „Paul Constantinescu”. De-a lungul anilor, a câştigat o serie de concursuri naţionale („Marţian Negrea”, „Lira de Aur” şi, încă o dată, „Paul Constantinescu”) şi internaţionale („Jeunesses Musicales”, „Antonino Miserendino” – Marele Premiu Absolut, „Pro Piano” – Premiul I de Excepţie). De asemenea, a câştigat mai multe concursuri de muzică camerală („George Georgescu” – cu Duo „Alter Ego”, „Gradus ad Parnassum” şi „Drumul spre Celebritate” – cu Trio „Sternin”).

În anul 2013, a fost semifinalistă a celei de a XXIII-a ediţii a concursului internaţional de pian „Citta di Cantu” din Italia și a fost distinsă cu premiul al II-lea la concursul internaţional de pian „Nice Cote d’Azur” din Franţa.

Data: Luni, 25 iulie, ora 13.00

Unde: St Martin-in-the-Fields, Trafalgar Square, Londra

Intrarea este liberă.

CITITI MAI MULT:

Mariza, regina muzicii fado, cântă în toamnă la Bucureşti

Veşti bune pentru copii şi părinţi! Gaşca Zurli revine la toamnă în UK

10 motive să te întâlnești cu o fată care citește

Un film românesc a detronat “The Revenant”. Despre ce este vorba

Vrei să studiezi la Cambridge? Doi români te pot ajuta să ajungi acolo

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Menopauza şi depresia: Cum pot fi ameliorate simptomele

După ce a făcut Brexit, Nigel Farage şi-a anunţat demisia din fruntea UKIP!