in ,

Proiectul „Repatriot”: „România are nevoie de creatori de valoare! Hai acasă!”Un proiect ce încearcă să îi convingă pe antreprenorii români din străinătate să investească în România ajunge și la Londra.

Conferința „Repatriot” va avea loc vineri, 18 septembrie,  de la ora 18.45, în centrul Londrei. Pentru a participa trebuie să vă înscrieți la http://repatriot.ro/conferinta-londra/#inscriere.


Iată și câteva amănunte transmise de organizatori:

«Te invităm să descoperim împreună rețeta succesului în România. Vei învața de la antreprenori de succes cum să valorifici oportunitățile de afaceri și care sunt aptitudinile necesare pentru a conduce o afacere. Vei afla în mod direct care sunt modelele pe care le poți urma și care sunt pașii necesari în dezvoltarea unei afaceri.

„Avem nevoie de reclădirea încrederii între Diaspora şi România. Cei din Diaspora au ajutat întotdeauna ţara şi noi avem datoria să le oferim ocazia să o facă. Contribuţia antreprenorială ar putea avea un efect de levier pentru creşterea economică. Instituţiile statului ar trebui să fie preocupate de respectul şi drepturile datorate cetăţeanului român oriunde s-ar afla”, spune  Marius Bostan, unul dintre inițiatori.

Vino sa te intalnesti cu speakerii nostri: Felix Patrascanu, Sergiu Manofu, Felix Tataru, Gabriel Istoc, Florin Furdui si Marius Bostan și alții.

De ce să participi:

Identificarea de resurse de dezvoltare utile

Idei și oportunități de afaceri

Construirea de relații cu diverși parteneri din România

Ințelegerea pașilor pentru înființarea și dezvoltarea unei afaceri.

Dacă vrei să fii unul din promotorii dezvoltării economice a României, dacă vrei să clădești o afacere în România dar nu știi de unde să începi, dacă vrei să te dezvolți personal și profesional în zona de afaceri și ai nevoie de inspirație atunci Conferința Repatriot e pentru tine.

Ce trebuie să faci pentru a participa:

Pentru înregistrarea la conferință trebuie să completezi formularul de mai jos. Doar formularele cu date complete vor fi luate in considerare.

Alătură-te antreprenorilor de succes din România! Înscrie-te acum la Conferință! 

ROMÂNIA ARE NEVOIE DE CREATORI DE VALOARE! HAI ACASĂ!

Locație: St Mary Magdalene Church, Holloway Road, London N7 8LT (stația de metrou cea mai apropiata: “Highbury & Islington”) »

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Un șofer român va face pușcărie pentru trafic ilegal de persoane în UK

Cu căciulile pe frunte! Cum au plecat rugbyștii români la Campionatul Mondial din Anglia și Țara Galilor