in

Sunteți interesați să studiați în UK?Kensington College of Business și Chester University recrutează studenți, pentru luna iulie, în diferite domenii cum ar fi: Business Management, Business Marketing,  Accounting, Information Technologies.

Vă oferim șansa de a aplica pentru colegii care vor îmbunătăți considerabil oportunitățile de muncă în Marea Britanie. Instituțiile de învățământ sunt localizate în centrul Londrei. Programele educaționale sunt pe o perioada de 2, respectiv 3 ani și, după finalizare studentul primeșste o diplomă de HND (Higher National Diploma Nivelul 5), care este recunoscută internațional. După aceasta, studentul poate aplica pentru încă un an la universitate, pentru a echivala cu diploma de facultate (undergraduate).

Cursurile se desfășoară full–time, pentru 2 zile și jumătate pe săptămână sau seara, pentru 4 zile pe săptămână, de la ora 18:00 la 21:00.

Documentele necesare pentru inscriere sunt:

Diploma de Bacalaureat (tradusă). În cazul în care nu ați terminat cu diplomă de BAC liceul, puteți aplica și datorită experienței acumulate prin muncă și va fi necesar o scrisoare sau mai multe scrisori de referință, de muncă, pe o perioadă cumulată de peste 4 luni de zile.

Certificat de limba engleză (daca există), daca nu aveți atunci veți susține un examen de limba engleză în ziua înregistrării cu colegiul.

Declarație personală, în jur de 200-300 de cuvinte în care descrieți de ce anume vreți să studiați, de ce anume ați ales cursul respectiv

Dovadă de identitate și dovadă de adresă

Curriculum vitae (CV)

Scrisoare de recomandare de la angajator

National Insurance Number (NINO)

Costurile cursurilor sunt suportate de către Student Loan Company.

Majoritatea Studenților se încadrează atât la împrumuturi care să acopere plata cursurilor anual, cât și la împrumuturi pentru întreținere pe durata cursurilor, aplicând fie pe baza rezidenței în UK fie pe baza legii de migrant worker.

NU PERCEPEM COMISION PENTRU CONSULTANȚĂ!

Vă rog, nu ezitați să ne contactați dacă doriți informații complete în legătură cu aplicația: [email protected] sau la numerele de telefon: +44 777 8294425 (Alexandru).

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Scrisoare din Londra către Carmen Iohannis: „Opriți-vă din shopping și vizitați orfelinatele din România!”

Bestia din Glasgow! Pardalian a violat o femeie în plină stradă în timp ce prietenul său ținea de șase