in

Copil român răpit în estul Londrei. Polițiștii fac apel la martorii care îl pot identifica pe răpitor

Locul unde a fost găsită mașina furată

Poliția Metropolitană face apel către toți cei care pot da relații despre individul care a furat mașina unui român, în estul Londrei, în timp ce pe scaunul din față se afla fetița de un an a vânzătorului.

Polițiștii spun că atunci când fata a fost găsită, la aproximativ trei ore de la dispariție, purta un articol suplimentar de îmbrăcăminte. Ofițerii cred că fie suspectul a pus o haină în plus pe copil înainte de a-l abandona, fie un trecător a l-a îmbrăcat din cauza frigului, însă nu a contactat poliția.

Dacă v-ați aflat în zonă și aveți informații, sunteți rugați să contactați poliția deoarece oricine poate deține informații vitale pentru această anchetă. Polițiștii îi asigură pe cei care vor suna că nu vor avea niciun fel de problemă.

De asemenea, polițiștii  fac apel la cei care au văzut în zonă un Audi negru, între momentul când a fost furat și când a fost găsit. Ei caută să afle unde a fost mașina în cele 80 de minute și fac apel la cetățenii care ar fi putut-o surprinde pe telefon sau cameră să anunțe poliția.Bărbatul care a furat autoturismul Audi este descris ca fiind un asiatic cu constituție subțire, îmbrăcat în haine negre.

Orice persoană care are informații este rugată să contacteze poliția citând numărul de referință 4480 / 6 Jan.

De asemenea, puteți apela fundația Crimestoppers, anonim, la numărul de telefon 0800 555 111.

Nu au existat arestări și ancheta continuă.

Fetița a dispărut duminică, 6 ianuarie, la ora 16.35, când tatăl fetei s-a întâlnit cu un bărbat necunoscut, pe Nine Acres Close, E12, în vederea vânzării unei mașini.

Fetița se afla pe scaunul din față al mașinii, când aceasta a fost luată de suspect.

A fost chemată poliția și a fost imediat efectuată o cercetare a zonei.

La ora 17:53, autoturismul – un Audi A5 negru, număr de înmatriculare FY58 UAZ – a fost găsit abandonat in Hastaway Crescent, E12. Copilul nu era înăuntru.

Fata a fost găsită de către un cetățean, în stradă, pe bulevardul Ruskin, zona E12 la ora 19: 49.

Brexit. Theresa May are de gând să prelungească perioada de tranziție

Atac xenofob. Români loviți cu bâte de baseball în Belfast