in

Dani Mocanu, acuzat că a fugit cu banii de la o petrecere din Londra. Cum răspunde manelistul

Cântărețul Dani Mocanu a fost acuzat, pe Facebook, că ar fi plecat cu banii pe care trebuia să îi împartă cu formația, de la o petrecere, din Londra.

Potrivit Libertatea, cântărețul de manele a povestit într-un live pe rețeaua socială varianta sa.

„Am avut un eveniment la Londra şi s-au întâmplat câteva pe acolo, vreau să vă explic în mare parte ce şi cum. Aseară a făcut cineva un live de la Londra şi a vorbit urât de mine, cum că am fugit de la cântarea respectivă cu bani şi că nu am plătit băieții. Că am plecat cu 5-6 mii de lire. (…) Sâmbătă acum am avut eveniment la Londra, la un local ok de acolo. Unul din băieții mei a fost invitat să cânte acolo, am luat legătura prin el. I-am spus băiatului să nu discute el aspectele despre bani, că le discut eu”, a declarant Mocanu

„Am ajuns şi eu la Londra. Băiatul respectiv e tot lăutar, era, între ghilimele, ca un patron de acolo. M-a întrebat cum facem banii. Mie mi s-a părut ciudat. Poate greșesc! I-am zis: eu jumătate cu tine nu fac. Dacă ar fi fost să fac așa, și știam asta din România, nu mai veneam. I-am zis că dacă fac treabă, nu plec până nu sunt ei mulțumiți. (…) I-am spus că eu nu am primit banii de la patroană, doar avansul. Banii înainte.”

„L-am văzut că s-a schimbat așa. S-a dus, a luat banii, mi-a dat banii, totul ok. Ne-am apucat de cântat, cam 50 de minute, o oră. Vreau să spun că s-au făcut câțiva bănuți. Primeam bani non-stop. Eu cântam în continuare. Băiatul acesta a venit la urechea mea și mi-a spus gata, trebuie să face și noi melodiile. Am zis că nu e ok să mă opresc acum. I-am făcut un semn că nu mă opresc. După ce am cântat, vine patroana și îmi spune că nu mai e licență să mai cânt, că după ora 1 și jumătate vine poliția și nu știu ce. Am încheiat. A luat băiatul acesta microfonul și a început să cânte. Cum? Nouă patroana ne-a spus că s-a încheiat programul. Apoi m-am dus la hotel și am vrut să plec direct la aeroport. Nu e normal să mă oprească din cântat. Când am ajuns în țară, fratele meu a văzut că cineva face live și vorbește urât despre mine”, a spus Mocanu.
Crimele lui odioase au șocat Anglia. „Monstrul din Worcester” va fi eliberat după 45 de ani

Un grup de „fripturiști”, plimbat prin România sub titulatura de „ziariști în diaspora”: „Nu sant JURNALIST de meserie si nu detin vrun ziar în Diaspora”