in

VIDEO. Prostituatele din România au invadat Londra. Poliția închide „un bordel pe săptămână”

Prostituatele au devenit o mare problemă în estul Londrei, unde poliția închide în medie un bordel pe săptămână, scrie ilfordrecorder.co.uk.

Cele mai multe prostituate traficate ilegal de proxeneți sunt în cea mai mare parte din România. Infractorii folosesc autovehicule pe post de bordeluri mobile, a constatat poliția.

Polițiștii au declarat într-o conferință ținută la Primăria Redbridge că în prezent închis „un bordel pe săptămână”.

De asemenea, ei au mai arătat că jumătate din clienți vin din alte zone ale Londrei, datorită reputației pe care o are zona.

Ilford Lane este cunoscut ca fiind epicentrul prostituției, iar numărul prostituatelor din România este în creștere din 2014, scrie Daily Express.

Consiliul Redbridge a înființat chiar și o comisie specializată care să examineze fenomenul prostituției. Președintele acesteia, Neil Patrick Zammett, a declarat: „Nu puteți să îmi spuneți că 100 de tinere române se întâlnesc la București și se hotărăsc să cumpere bilete ca să ajungă în Ilford. Este crimă organizată li trebuie să cercetăm modul în care ajung aici. Infractorii fac o grămadă de bani de pe urma lor.”

Zammett a descris ca „absolut oribil”, faptul că fete foarte tinere sunt traficate peste granițe și între diferite locații. El a mai spus că cele mai multe prostituate sunt din România.

Am fost șocat”, a declarat polițistul Hass Memish, de la Poliția Metropolitană. „În fiecare colț erau două sau trei fete, între 20 și 30 de ani”, a continuat acesta.

Polițiștii britanici lucrează cu colegi din România și cu organizații de caritate pentru rezolvarea problemei. Sergentul Matt Taylor, cel care conduce operațiunea de pe Ilford Lane a spus că poliția are ca țintă proxeneții și infractorii care manipulează prostituatele, nu femeile.

Femeile au primit ordine de protecție comunitară în încercarea de a le îndepărta de traficanți, în loc să fie arestate, ceea ce este o ultimă soluție în cazul în care refuză să coopereze.

Există rapoarte de violență severă și hărțuire asupra prostituatelor din Ilford Lane, iar cu cel puțin o femeie ucisă, scrie Daily Express.

Poliția și consiliul acum vor să descurajeze clienții prostituatelor de pe Ilford Lane. Astfel, a fost lansată o consultare pentru introducerea unui Ordin de protecția a spațiului public în acea zonă.

Ordinul ar permite amendarea celor care apelează la serviciile prostituatelor pe stradă cu 100 de lire sterine, fără a se mai ajunge la tribunal.

https://ziarulromanesc.net/observator/actualitate/ucigaul-prostituatei-romance-din-ilford-eu-nu-pltesc-pentru-sex-nu-sunt-urat/

https://ziarulromanesc.net/observator/actualitate/trei-romance-amendate-pentru-prostituie-racolau-clieni-pe-ilford-lane/

Marea Britanie răspunde încercărilor de reconciliere ale UE: ‘Poporul a votat, vom părăsi Uniunea Europeană’

Român cu cocaină de 100.000 de lire sterline în portbagaj: „Nu era a mea, era geanta altcuiva”