in

Oamenii nu sunt produse de vânzare!

Orice lucru are un preț si nimic nu prea ni se mai oferă pe gratis. Poți intra în orice magazin și vei vedea că fiecare obiect are o etichetă cu un preț. În termeni de marketing toate aceste lucruri se numesc produse de vânzare. De exemplu, un iPhone costă 600£, o mașină BMW costă 50.000 £, un inel de aur 200 £, o pereche de pantofi Jimmy Choo 300 £ și așa mai departe.

Care este cel mai scump produs pe care l-ai plătit vreodată? Poate casa ta, poate mașina, poate o vacanță, poate o bijuterie, poate o geantă. Dar ce ai spune despre copilul tău, nepoțelul tău, surioara ta, mama ta? Am putea să punem un preț unei vieți umane? Poate fi considerată viața unui om un produs de vânzare? Există într-adevăr vedete cărora li se pun etichete de mii de lire (datorită câștigurilor lor imense), dar tu’? Tu cât valorezi? Nu există o sumă de bani echivalentă cu “valoarea ta”. Valorezi infinit mai mult decât ar putea banii cumpăra vreodată. Categoric NU putem pune un preț pentru o viață umană.



Oamenii nu sunt produse de vânzare!

Si totuși, astăzi sunt mai mulți sclavi în lume decât au fast vreodată în istoria omenirii. Aproximativ 21 de milioane de oameni trăiesc în captivitate. Traficul de persoane umane a devenit una dintre cele mai profitabile afaceri ilegale cu un profit de 32 de miliarde de dolari pa an. Este în plină dezvoltare, pe locul doi după traficul de droguri sau arme.

Bărbați, femei și copii sunt exploatați pentru muncă fizică sau sexuală împotriva voinței lor.

O mașină poate fi vândută de câteva ori într-un an, dar o fată poate fi vândută de mai bine de 30 de ori pe zi.

Traficul da persoane se întâmplă peste tot în jurul tău. Cred că oamenii stau prea confortabil și se gândesc că nu li se poate întâmpla lor sau celor dragi ai lor vreodată. Dar adevărul e că această industrie diabolică nu are scrupule. Noi suntem responsabili să eradicăm această afacere malefică și să luptăm pentru libertate. Prin educarea noii generații, prin aducerea la cunoștință că asistă acest risc, prin ajutorarea victimelor salvate, prin faptul că na pasă… noi putem schimba viitorul.

Campania A21 susține abolirea sclaviei în secolul 21. Oameni obișnuiți fac o treabă extraordinară în toată lumea și totul a început de la un singur om căruia îi pasă. Când vorbim despre problema traficului de persoane , e așa ușor să fii copleșit. Există milioane de fete prinse în sclavie chiar acum. Am lansat campania A21 pentru acea persoană fără voce, fără speranță. Daca putem ajuta să salvăm viața unei singure fete, atunci a meritat.

Pentru povestea Mariei a meritat:

Maria are 16 ani și provine dintr-o familie săracă din Kiev. Era în căutarea unui loc de muncă așa că a răspuns unui anunț din ziar pentru a munci chelneriță în Turcia. Când a ajuns acolo le-a dat gazdelor pașaportul și actele, lucru foarte obișnuit. S-a dus apoi în camera ei sa se odihnească. După scurt timp patru bărbați îmbrăcați în uniformă da polițist au intrat cu forța în camera ei și au violat-o. Aceasta a fost inițierea Mariei în industria comerțului sexual. De acolo a fost traficată în Grecia. A fost violată, bătută, singură și fără documente? A fost închisă acolo fără nici o speranță.

Scopul nostru este de a salva, restaura și a reconstrui viețile acestor tinere.

Toate acele poze cu persoane dispărute să nu vă lase indiferenți niciodată. Dacă ar fi sora ta sau copilul tău dispărut? Cine i-ar auzi vocea care strigă cu disperare după libertate?

Sâmbătă, 17 octombrie, ne-am alăturat Zilei Anti-sclavie în 26 de țări, unde au fost peste 200 de marșuri pentru libertate. Împreună vom face o campanie de sprijin a tuturor celor cărora li s-a furat dreptul la libertate. Noi vom fi o voce pentru cei care nu își pot face strigătul auzit.

Alătură-te și tu!

Stefy Banu – Campania A2

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

“Dezlănțuie animalul din tine!” Scene de groază la cel mai mare festival studențesc din UK

Cum a pregătit o româncă vânzarea propriului copil. „E al meu, fac ce vreau cu el!”