in

4 iulie: Măsuri de siguranță în pub-uri, saloane de coafură, cinematografe și restaurante. Ce vă așteaptă în conformitate cu „noua normalitate” din Anglia

Mâine, 4 iulie, pub-urile, restaurantele, cinematografele, saloanele de coafură și alte câteva atracții se vor deschide pentru prima dată de pe 23 martie în conformitate cu noi măsuri de siguranță.

Va fi o tentativă de revenire la viața normală, cu toate că un sfert dintre britanici cred că ne așteaptă un al doilea val de Covid-19, potrivit unui sondaj publicat de YouGov.

Iată de măsuri vor exista în localurile menționate, începând de mâine.

Frizerii și saloane de coafură

Programările vor fi foarte diferite de acum înainte, contactele vor fi limitate, orele de sosire eșalonate și fără reviste pe mese.

Stiliștii și frizerii vor fi îmbrăcați cu vizieră, halat și mănuși, iar clienții vor primi halate de unică folosință și prosoape proaspete. Pe parcursul vizitei la coafor, clienții vor rămâne cu același stilist.

Barurile și pub-urile

Purtătorul de cuvânt al rețelei de pub-uri Wetherspoon, Eddie Gershon, a declarat: „Nu avem licență pentru a vinde alcool decât de la ora 10 dimineața, dar vom deschide la 8 dimineața și iar oamenii vor aștepta afară.”


Va exista o singură intrare și o singură ieșire separate, iar mesele sunt distanțate la un metru, în conformitate cu cerințele guvernamentale.

Există distribuitoare de dezinfectare pentru mâini, recent instalate pe pereți și autocolante care vor marca locul clienților.

Se va bea numai la masă, în sensul că servirea la bar și între mese vor fi strict interzise.

Celor vor sta la coadă la bar, li se va cere să plătească cu cardul pentru a minimiza contactul, deși vor fi în continuare efectuate plăți în numerar.

În jurul meselor și în fața barului există ecrane de plastic concepute pentru a opri răspândirea stropilor, iar meniurile de unică folosință vor fi puse pe mese la fiecare client.

De asemenea, clienților le va fi măsurată temperatura la intrarea în local.

Atracțiile de familie

Atracțiile se vor deschide, de asemenea, sâmbătă, 4 iulie. Cei de la The Mirror spun că acvariul Sea Life, care are 12 locații în Marea Britanie va limita numărul de vizitatori, care vor trebui să rezerve locuri în avans.

Acolo, potrivit managerului din Manchester, se va respecta regula distanței de siguranță de 2 metri.

Boris Johnson le cere băutorilor „să nu exagereze” în prima zi a deschiderii pub-urilor

„În mod normal, într-o zi aglomerată, ne-am aștepta la aproximativ 2.300 de oameni, dar când vom deschide, ne vom limita la 300”, a declarat acesta.

Vor fi o limită de 15 oameni la fiecare 15 minute, iar vizitatorilor li se va măsura temperatura la intrare. De asemenea, vor exista unități de dezinfectare a mâinilor și marcaje pe podele. Personalul va purta măști de protecție, însă vizitatorilor nu li se cere asta.

Cinematografele

Vor fi locuri limitate cu scaune neocupate între clienți, ore de spectacol eșalonate pentru a reduce numărul de oameni care așteaptă și aparate de aer condiționat noi, pentru a circula aer curat.

Personalul va purta viziere și mănuși și a fost instruit să curețe periodic suprafețele, în timp ce spectatorilor li se vor oferi geluri și șervețele de igienizare gratuite.

Odeon a introdus o nouă gamă de alimente preambalate „Grab & Go”, care includ o băutură îmbuteliată, floricele Butterkist și o pungă de dulciuri.

Restaurantele

Clienților li se va cere să își dezinfecteze mâinile îndată ce ajung la restaurant. Mesele vor fi goale, fără condimente sau tacâmuri pe ele.

Se va putea comanda de pe o aplicație de pe telefonul mobil sau de pe un meniu de unică folosință.

De asemenea, se va putea plăti prin aplicație sau cu cardul contactless.

Cluburile de noapte și cazinourile rămân închise, alături de pistele de bowling și patinoarele interioare.

Piscinele și parcurile acvatice sunt de asemenea închise, la fel ca și locurile de joacă interioare pentru copii.

Nu se deschid nici saloanele pentru unghii, saloanele de înfrumusețare și spa-urile.

Austria a emis avertismente de călătorie în ţările din Balcanii de Vest, carantină de 14 zile celor care vin din aceste țări

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Coronavirusul a suferit mutații într-o tulpină mult mai infecțioasă: „Apar încărcături virale mai mari”

Reguli noi pentru diaspora. Cine intră în izolare la revenirea în România