in

Marea Britanie pregăteşte a TREIA doză de vaccin. Care sunt categoriile vizate

Marea Britanie intenţionează să înceapă să administreze a treia doză de vaccin anticoronavirus la persoanele de peste 50 de ani începând din septembrie, informează The Daily Telegraph.

În cazul tulpinii Delta, încărcătura virală este de o mie de ori mai mare decât pentru variantele inițiale. Este avertismentul alarmant al experților, care nu obosesc să pledeze pentru vaccinare drept singura cale de a lăsa pandemia în urmă.

A treia doză de vaccin va fi administrată în Marea Britanie pe fondul temerilor că protecţia oferită de vaccin ar putea să scadă. 32 de milioane de britanici vor primi cea de-a treia doză, ritmul de vaccinare fiind de 2,5 milioane de persoane pe săptămână.

Recompense pentru tinerii care se vaccinează în UK. «Profitaţi de reduceri», este îndemnul ministrului Sănătăţii

Aproximativ 2.000 de farmacii vor fi implicate în campania de vaccinare cu a treia doză în Marea Britanie, asta pentru ca medicii şi personalul din domeniul sănătăţii să se poată concentra asupra pacienţilor care suferă de afecţiuni care nu au legătură cu coronavirusul.

Tuturor persoanelor de peste 50 de ani şi persoanelor considerate vulnerabile li se va oferi posibilitatea de a se vaccina cu o a treia doză. Potrivit ultimelor cifre oficiale, Regatul Unit a vaccinat cu o primă doză 88,6% din populaţia adultă, iar 72,5% din adulţi au primit deja schema completă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3]

arafat romani uk

Cum s-au dat de gol românii din UK care au prezentat certificate false la graniţă. Arafat: “Nu ştiu dacă riscau la fel în alt stat”

sapte cruci romani anglia

Durere fără margini. Şapte cruci albe, în locul unde au murit românii care se întorceau din Anglia