in

Această rasă de câini a fost interzisă în Marea Britanie, deținerea unui exemplar va constitui o infracțiune

Această rasă de câini a fost interzisă în Marea Britanie. Câinii din rasa American Bully sunt interziși în Marea Britanie, conform unei decizii a autorităților luată după ce mai multe exemplare au atacat oameni. Conform deciziei, de la 1 februarie 2024 deținerea unui astfel de câine în Anglia și Țara Galilor va fi ilegală, cu excepția cazului în care proprietarii vor obține o derogare, anunță BBC.
>>> Cum ești dat afară din casă la Londra „fără vină”: 300 de cazuri pe săptămână. ”Profund îngrijorător”

Această rasă de câini a fost interzisă în Marea Britanie

De la 1 februarie 2024, deținerea unui XL Bully în Anglia și Țara Galilor va constitui o infracțiune, cu excepția cazului în care aveți un certificat de scutire pentru câinele dvs. Proprietarii vor avea până la 31 ianuarie 2024 să solicite această scutire. Guvernul va oferi în curând mai multe informații despre cum să solicitați o scutire pentru un câine American Bully XL, scrie dogstrust.org.uk.

Totodată, începând cu 31 decembrie 2023, vor fi interzise prin lege comercializarea, abandonarea și încurajarea reproducerii acestor câini. În plus, câinii American Bully XL nu vor putea fi plimbați fără lesă sau botniță. Măsurile au fost luate în urma mai multor atacuri în urma cărora oamenii au fost răniți sau chiar au murit.
>>> Ryanair, Wizz Air, easyJet, Jet2, TUI și British Airways. Cele mai recente reguli privind bagajele de mână

Rasa American Bully este un tip de câine care a fost dezvoltat în Statele Unite și care împarte multe caracteristici cu alte rase de câini, cum ar fi Pit Bull Terrierul. American Bully este cunoscut pentru aspectul său muscular, capul mare, corpul compact și mușchii bine definiți. Această rasă a fost creată prin încrucișarea mai multor rase, inclusiv Pit Bull Terrier, Bulldog American, Staffordshire Terrier și altele, pentru a obține un câine cu aspect distinctiv și personalitate prietenoasă.

În limba română, termenul “American Bully” este, în general, păstrat fără o traducere specifică. Cu toate acestea, uneori, poate fi numit simplu “Bully American”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Furtuna Ciarán a dezlănțuit haosul în Marea Britanie, inundații și drumuri închise, zboruri anulate. Avertizări meteo pentru Londra

profesori uk

Mulți profesori vor să părăsească Marea Britanie. Cauzele: salariile și condițiilor abjecte din școli