in

Furtuna Ciarán a dezlănțuit haosul în Marea Britanie, inundații și drumuri închise, zboruri anulate. Avertizări meteo pentru Londra

Furtuna Ciarán a dezlănțuit haosul în Marea Britanie, aducând vânturi de până la 110 mph și precipitații, în unele părți ale țării persoanele fiind avertizate să rămână în casă dacă nu este absolut necesar să iasă.
Ryanair, Wizz Air, easyJet, Jet2, TUI și British Airways. Cele mai recente reguli privind bagajele de mână

Furtuna Ciarán a dezlănțuit haosul în Marea Britanie

Mii de case au suferit întreruperi de curent și navetiștii s-au confruntat cu haosul călătoriilor în această dimineață, deoarece furtuna Ciarán a dezlănțuit vânturi de până la 100 de km/h în Anglia. Astăzi sunt așteptate ploi torențiale, iar meteorologii prevăd vreme instabilă care va continua cel puțin încă o săptămână.

Pasagerii se confruntă cu întârzieri în portul Dover, în timp ce multe drumuri din sud-estul Angliei și sud-vestul Angliei sunt periculoase. Între timp, rulote și case au fost evacuate în Dorset din cauza vremii.

Un incident major a fost declarat miercuri noaptea târziu, cu un avertisment roșu de „risc pentru viață” în vigoare în Insulele Channel, precum și două avertismente chihlimbar și mai multe avertismente galbene în Marea Britanie. Au apărut imagini înfricoșătoare ale furtunii, care arată copaci care blochează drumurile și mașini măturate de potop.

Furtuna – care a ajuns miercuri noaptea în Devon și Cornwall – este estimată la o lățime de aproximativ 300 de mile – aproximativ distanța dintre St Ives și Eastbourne, pe coasta de sud a Angliei. Zeci de școli urmează să se închidă, joi, inclusiv în Devon, Cornwall și Hampshire, scrie Mirror.

Furtuna Ciarán a dezlănțuit haosul în Marea Britanie – Există 29 de avertismente de inundații în Anglia, Scoția și Țara Galilor. Furtuna se va muta în sudul îndepărtat și în sud-estul Angliei mai târziu în cursul zilei. Alte 134 de alerte sunt în vigoare pentru posibile inundații.

Ben Lukey, managerul serviciului de inundații la Agenția de Mediu, a declarat: „Valurile mari și turbulențele de pe țărm aduse de furtuna Ciaran ar putea provoca inundații semnificative de-a lungul unor părți ale coastei de sud și de-a lungul unor părți ale coastelor Yorkshire și nord-est, joi”.

Furtuna Ciarán vine după ceea ce a fost provizoriu al șaselea cel mai ploios octombrie înregistrat pentru Marea Britanie, conform ultimelor statistici ale Met Office.
Cum ești dat afară din casă la Londra „fără vină”: 300 de cazuri pe săptămână. ”Profund îngrijorător”

10.000 de case fără curent

Un „eveniment semnificativ” a fost declarat în Cornwall, unde mii de oameni sunt încă fără curent – și ar putea fi în întuneric până mâine.

Martyn Alvey, consilierul responsabil cu mediul și protecția publică, a declarat că echipa sa de autostrăzi s-a ocupat de aproximativ 180 de rapoarte de copaci căzuți, moloz și canalizare blocată.
El a adăugat: „Cele mai mari două provocări au fost întreruperile și resturile care au cauzat blocarea drumurilor – și la un moment dat erau peste 10.000 de proprietăți fără curent, iar acum, când se apropia de ora prânzului, am ajuns la aproximativ 6.500. Lucrăm cu National Grid pentru a ajuta unii rezidenți vulnerabili care ar putea fi afectați, deoarece se estimează că unii dintre ei nu vor fi restabiliți curent până dimineața.”

Furtuna Ciarán a dezlănțuit haosul în Marea Britanie – Avioane și feriboturi blocate

British Airways a anulat astăzi (joi, 2 noiembrie) aproape 40 de zboruri de la Heathrow pe fondul haosului continuu de la Furtuna Ciarán. A anulat 38 de zboruri interne și europene, deoarece vânturile de 100 mph bate Marea Britanie. Compania aeriană olandeză KLM a anulat și zborurile.
Există două avertismente galbene de vreme în vigoare astăzi în Londra – una pentru vânt și una pentru ploaie. În altă parte, în sudul Angliei, există avertismente chihlimbar, ceea ce înseamnă că există un potențial pericol pentru viață.

Vânturile feroce ale furtunii Ciaran au blocat avioanele și feriboturile în imposibilitatea de a naviga din cauza valurilor enorme.

Meteorologii au prezis haos de călătorie până sâmbătă, când potopul de ploaie și vânturi de până la 100 de km/h a lovit părți din Insulele Britanice. Situația este și mai gravă pe coasta atlantică a Franței, unde rafale de ghiont cu 110 mph au smuls copaci, au spart ferestrele și au lăsat 1,2 milioane de gospodării franceze fără electricitate aseară.
DFDS Ferries a anulat toate navigațiile între Regatul Unit și Franța până vineri dimineață, în timp ce Condor Ferries a oprit navigațiile către și dinspre Jersey până sâmbătă. Aeroporturile de pe continent suferă și ele de vremea rea.

Furtuna a lovit Londra

Furtuna Ciarán a lovit Londra și a adus inundații și vânt puternic în această dimineață (joi, 2 noiembrie). În prezent, A12 la Newbury Park, East London, este blocată la ieșirea din Londra, cu întârzieri din cauza unui vehicul răsturnat și a inundațiilor de la Horns Road (Newbury Park) la B177 Barley Lane (semafoare Little Heath). Există o deviere pentru autobuzele 66, 296 și 396.
Între timp, în oraș, există cinci alerte de inundații, deoarece nivelul râului crește și sunt așteptate inundații la suprafață. Două avertizări meteo galbene sunt în vigoare pentru Londra, pentru vânt și ploaie. Avertizarea de vânt a intrat în vigoare la ora 21:00 ieri (miercuri) și durează până astăzi (joi) la ora 23:59. Avertizarea de ploaie a intrat în vigoare miercuri la ora 18:00 și durează până joi la ora 23:59.

Nu există niciun serviciu pe Great Western Railway între Reading și Aeroportul Gatwick din cauza inundațiilor, precum și a unei benzi închise pe M23 din cauza inundațiilor, scrie MyLondon.news.

Când este cea mai puternică ploaie astăzi?

Furtuna Ciarán a dezlănțuit haosul în Marea Britanie – Nu a fost furtunoasă în această dimineață, dar în jurul orei 13.00 ploaia va cădea puternic în majoritatea părților Londrei, după-amiaza și seara părând mult mai umede. Există o șansă de 90% de ploaie abundentă de la ora 13:00 și care abia lasă toată ziua până în jurul orei 21, când sunt prognozate ploi slabe.

În ceea ce privește vântul, cea mai puternică viteză a vântului este așteptată în jurul orei 18:00, cu vânturi de 20 mph, totuși rafale individuale vor fi puternice până la 38 mph la ora 18:00.

Avertisment privind actualizările Met Office

Met Office a împărtășit o actualizare de avertizare la avertizarea meteo chihlimbar pentru sudul Angliei, spunând că furtuna este puțin mai la sud decât se credea inițial. Aceasta înseamnă că mai puține zone vor fi afectate de furtuna de 100 mph.

Serviciul meteorologic național din Marea Britanie a declarat: „Actualizare pentru a restricționa zona la East Sussex și Kent și pentru a anticipa ora de încheiere a avertismentului.

Se așteaptă ca traseul furtunii Ciaran să fie puțin mai la sud, limitând impactul în extremul sud-est al Angliei”. Avertizarea galbenă de vreme a capitalei pentru vânt se încheie astăzi la ora 17:00, iar avertizarea galbenă de vreme pentru ploaie se încheie la ora 23:59.

Prognoza meteo pentru Londra

În această seară de joi vor fi ploi, posibil abundente și persistente devreme. Ploaia se va transforma mai târziu în vrăji de ploaie, pe măsură ce se vor dezvolta vrăji senine. Vânturile puternice de la început, se diminuează oarecum mai târziu.

Mâine vineri va fi vânt, cu perioade însorite, cantități variabile de nori și câteva averse izolate care se vor deplasa dinspre nord-vest.

Sâmbătă se vor înregistra ploi abundente dinspre sud-vest dimineața, urmate de averse puternice și puternice după-amiaza, acestea plutind mai târziu spre sud pentru a lăsa soare și condiții mai uscate. Duminică se vor observa nori petice și multe vrăji însorite. Rămânând în mare parte uscată. Vântul se întărește în timpul zilei, dar mai calm noaptea. Luni mult soare și uscat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Alexandru Vereb dansator a murit subit la Londra

Dansator român de 31 de ani din Londra, mort subit. „Ca un fulger a venit această veste”

caini interzis

Această rasă de câini a fost interzisă în Marea Britanie, deținerea unui exemplar va constitui o infracțiune