in

Guvernul britanic ar putea să recurgă din nou la ajutoare financiare pentru cei afectați de pandemie

ajutoare financiare

Afacerile, pub-urile și restaurantele vor primi ajutoare financiare dacă vor fi impuse noi restricții, în condițiile în care patronii acuză guvernul britanic de un „lockdown pe furiș” și spun că anulările ar putea afecta veniturile din preajma sărbătorilor de iarnă cu 40%.

Astfel, scrie Daily Mail, companiile ar putea primi un nou sprijin de la stat, inclusiv o posibilă revenire la schema șomajului tehnic (furlough), dacă Boris Johnson va decide închiderea localurilor.

Cancelarul Rishi Sunak este pregătit să dea din nou drumul la robinetele cu bani dacă miniștrii decid că este necesar un lockdown, potrivit unei surse din Ministerul de Finanțe.

Pub-urile și restaurantele din Anglia ar putea fi închise de Anul Nou

„Dacă ajungem într-o poziție în care le cerem companiilor să-și închidă ușile, atunci nu este nerezonabil să se aștepte la sprijin guvernamental suplimentar”, a declarat sursa pentru The Times.

Crăciunul este perioada cea mai profitabilă a anului pentru pub-urile și restaurantele din Marea Britanie, dar organismul comercial UK Hospitality estimează că încasările vor scădea cu până la 40% în anumite părți din centrul Londrei.

Datele publicate de au arătat o scădere cu 13% a comerțului, săptămâna trecută, și o creștere cu 15% a anulărilor în toată țara, în comparație cu nivelurile dinaintea pandemiei, a raportat The Guardian.


…Guvernul britanic ar putea să recurgă din nou la ajutoare financiare pentru cei afectați de pandemie…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.7]

masini de lux confiscate

Cum încearcă românii să fenteze legea. Sute de maşini ajung să fie CONFISCATE în vamă

lockdown în ianuarie

În Anglia se vehiculează un lockdown în ianuarie. Infectările cu COVID, la cel mai ridicat nivel de anul acesta