in ,

Ambasada României – mesaj de condoleanțe pentru șoferul de autobuz român mort de Covid-19 în Londra

Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, a trimis un mesaj de condoleanțe pentru familia lui Nicu Enciu, șoferul de autobuz român răpus de Covid-19 în capitala Angliei. 

„Suntem adânc întristați și îndurerați să aflăm de decesul românului Nicu Enciu și transmitem condoleanțe familiei sale. Gândurile noastre se îndreaptă și spre familiile celorlalți români care au murit infectați cu coronavirus făcându-și, ca și Nicu, datoria, așa cum fac în această perioadă dificilă numeroși români în calitate de key workers care contribuie la asigurarea continuității vieții de zi cu zi în Regatul Unit.

Un şofer român a murit de COVID-19 la Londra. «Nu mă mai întorc», a spus bărbatul după ce a transmis familiei PIN-urile de la carduri

Fie că sunt șoferi de autobuz la Transport for London, așa cum a fost Nicu, sau medici, asistente, infirmiere, agenți de poliție, poștași, angajați ai supermarketurilor, acești românii merită întreaga noastră prețuire. Dumnezeu să îi odihnească în pace pe cei care s-au dus și să-i ocrotească pe cei care înfruntă în continuare riscurile pentru a contribui la asigurarea domeniilor vitale din Regatul Unit”, a transmis ambasadorul Mihalache pe Facebook.

Nicu Enciu, șofer de autobuz în Londra, a murit de Covid-19 în urmă cu două săptămâni, scrie presa britanică. El a fost pompier timp de 20 de ani, înainte de a pleca în Anglia. Avea două fete, pe care venea să le vadă de câte ori găsea câteva zile libere.

Soția lui Nicu Enciu, șoferul român de autobuz din Londra ucis de coronavirus: „Un tată extraordinar, făcea orice pentru fetițele lui”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]


Numărul cazurilor de violență domestică a explodat în Londra în timpul restricțiilor. Peste 4.000 de persoane arestate

Restricțiile de zbor cu România expiră pe 2 mai. Companiile aeriene își reiau cursele, inclusiv din și către Marea Britanie