in

Sunteți proprietar al unei locuințe în Marea Britanie? Asigurările pentru casă cresc cu minim 36%

Sunteți proprietar al unei locuințe în Marea Britanie? Asigurările pentru casă cresc cu minim 36%. Media celor mai ieftine cinci cotații pentru o poliță de clădiri se ridică acum la 227 de lire sterline – iar daunele provocate de furtunile Babet și Ciara vor însemna probabil și mai multe creșteri. Prețurile au sărit în medie cu 36% numai în ultimele 12 luni, potrivit experților din domeniu, Consumer Intelligence. Acest lucru vine pe fondul unei creșteri record a costului asigurării auto.
>>> Compensație de 1.823 lire sterline pentru milioane de clienți de telefonie mobilă din Marea Britanie. Verificați dacă sunteți eligibil

Asigurările pentru casă cresc cu minim 36%

Media celor mai ieftine cinci cotații pentru o poliță de clădiri și conținut se ridică acum la 227 de lire sterline – iar daunele provocate de furtunile Babet și Ciara vor însemna probabil și mai multe creșteri, a avertizat Consumer Intelligence. Prețul asigurărilor de clădiri și conținut a crescut și mai mult după ce gospodăriile fac o cerere de despăgubire. Clienții care au solicitat daune cauzate de apă au înregistrat o creștere medie de 43% a cotației anuale, scrie Mirror.

Cei care au făcut o reclamație legată de clădiri au văzut prețurile oferite să crească cu aproape 41%. Totuși, chiar și clienții care nu au făcut o cerere de despăgubire au văzut că prețurile au crescut cu mai mult de o treime. Londonezii continuă să se confrunte cu cele mai mari prime pentru polițele de asigurare a clădirilor și a conținutului, iar regiunea Nord-Est este cea mai ieftină.
>>> Banca Angliei: milioane de oameni vor vedea costurile lunare ipotecare crescând cu peste 240 de lire sterline

Inflație suplimentară a pieței

Laura Vas, analist senior de informații la Consumer Intelligence, a declarat: “Având în vedere că furtunile Babet și Ciaran au provocat pagube semnificative la mii de locuințe din Marea Britanie, anticipăm noi creșteri ale primelor în lunile următoare. Proprietarii de locuințe cu cereri de despăgubire anterioare ar putea înregistra creșteri suplimentare în lunile următoare, ca urmare a pagubelor provocate de furtunile recente, deși asigurătorii ar putea repartiza costurile cererilor de despăgubire între toți deținătorii de polițe, ceea ce ar conduce la o inflație suplimentară a pieței.”

Pentru a pune în perspectivă majorarea de anul trecut, Consumer Intelligence spune că prima globală cotată a crescut cu 42,2% de când a început să colecteze datele, în urmă cu aproape un deceniu. Gospodăriile cu vârste sub 50 de ani au prețuri ușor mai mari pentru asigurarea locuinței, mai arată datele.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Compensații de la companiile de telefonie mobilă

Compensație de 1.823 lire sterline pentru milioane de clienți de telefonie mobilă din Marea Britanie. Verificați dacă sunteți eligibil

DWP emite un avertisment important pentru persoanele care solicită beneficii în Marea Britanie