in ,

Atac la adresa românilor din diaspora care se întorc acasă: „Și-au invadat țara natală, sunt descreierați”

Atac la adresa românilor din diaspora care se întorc acasă, venit din partea unei vedete de televiziune, din România. Marina Almășan, fosta soție a lui Victor Socaciu, atacă într-un mod dur românii care se întorc în aceste zile în România.

„Și-au invadat țara natală, pe care cu nonșalanță au părăsit-o cândva, dar nu pentru a-și construi o viață decentă și o carieră de succes pe alte meleaguri. Cei ce ne-au adus, în dar de Paști, coronavirusul, sunt cei plecați să muncească , să fenteze autorități străine, să-i lase pe cei de acasă fără cei mai buni meșteri, și asta fără nicio remușcare.

Românii care se întorc acasă sunt tâlhari și criminali

Banul învârte lumea” spune un proverb. Le-a învârtit mințile multora, trimitându-i în toate cele patru zări, departe de țara lor, și nu doar pentru a munci în mod cinstit. Ci și pentru a cerși, mutilând cu zdrențele lor chipul celor mai frumoase orașe ale lumii, pentru a face tumbe prin așternuturile plătitorilor în valută, pentru a șterge la fund bătrânii altora, lăsându-i pe ai noștri să moară singuri, uitați de lume.

Sunt concetățenii noștri care au dat buzna <în lumea civilizată>, dar nu pentru a i se alinia, ci pentru a fura, tâlhări, înșela sau chiar ucide, cu sânge rece. Pentru a scuipa, prin toate acestea, imaginea țării lor. Aceștia sunt “românii care se întorc brusc acasă”!

”Descreierați” și vinovați pentru infecțiile din România

Ei se află în spatele panicii generale, a oamenilor ce au început să ne moară, a medicilor care-și riscă viața în această luptă crancenă. Ei sunt descreierații care și-au dat, brusc, seama că, la o adică, numai fraierii din țara ta îți pot veni în ajutor. Lor le datorăm răspândirea epidemiei, pentru ei statul român trebuie să consume bani cu carantine, forțe de ordine, monitorizări la domiciliu și, mai apoi, asistența medicală. Dar ei nu sunt DIASPORA! Ei sunt niște descreierați, pe care nu i-am fi vrut niciodată înapoi, căci țara ne-ar fi mai curată fără ei. Iar acum, mai sănătoasă (). ”

Articole similare:

Articol preluat de pe ziarulromanesc.de

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Încă 113 morți în Marea Britanie. Numărul total al persoanelor decedate din cauza coronavirus a ajuns la 578

„self employed” afectați de criza coronavirusului

Cum se va aplica pentru subvenția pe care statul britanic o acordă lucrătorilor „self employed” afectați de criza coronavirusului. Tot ce trebuie să știți