in

Bill Gates: “Posibil să intrăm în cea mai gravă parte a pandemiei”. Miliardarul vine cu o nouă prezicere

Miliardarul Bill Gates a anunţat, în mai multe mesaje publicate pe Twitter, că plănuieşte să îşi anuleze mare parte din planurile pentru sărbători şi a avertizat că am putea intra în „cea mai gravă parte a pandemiei”.

Co-fondatorul Microsoft a afirmat că tulpina Omicron se răspândeşte mai repede ca oricare alt virus din istorie şi că marea necunoscută rămâne – cât de gravă poate fi boala provocată de Omicron.

„Trebuie să o luăm în serios până ce vom şti mai multe despre ea. Chiar dacă este pe jumătate la fel de gravă ca Delta, va fi cea mai gravă creştere pe care am văzut-o până acum pentru că este atât de infecţioasă”, a spus Gates, potrivit CNN.

Varianta Omicron a COVID duce la mai puține spitalizări decât tulpina Delta

Bill Gates a făcut o nouă prezicere legată de finalul pandemiei. „Aceste câteva luni ar putea fi rele, dar totuşi cred că dacă facem paşii corecţi pandemia s-ar putea încheia în 2022”, a adăugat.

O nouă zi cu record negativ pentru britanici

Regatul Unit a anunţat joi seară 119.789 de cazuri noi de COVID în ultimele 24 de ore, fiind cea mai mare cifră zilnică de la începutul pandemiei.


Au fost înregistrate și alte 147 de decese, iar peste 8.000 de persoane sunt internate în spital, dintre care 849 sunt la ATI, potrivit Sky News.

Miercurea trecută au fost raportate 78.610 de cazuri – la momentul respectiv cel mai mare de la începutul pandemiei de coronavirus și un număr despre care directorul executiv al NHS a spus că ar trebui să ne „îngrijoreze pe toți”  Între timp, un total de 840.038 de doze de rapel au fost administrate miercuri în Regatul Unit.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3]

Anglia: Un pedofil de 60 de ani care se identifică drept femeie, condamnat după ce a făcut sex cu un câine

Anglia: Un pedofil transexual de 60 de ani, condamnat după ce a făcut sex cu un câine

Mesajul lui Boris Johnson de Crăciun: ”Hristos ne învață să ne vaccinăm” – VIDEO