in

Boris Johnson trebuie să demisioneze dacă se constată că a mințit cu privire la petrecerea de Crăciun

petrecerea de Crăciun

Liderul Partidului Conservator din Scoția i-a spus lui Boris Johnson că trebuie să demisioneze dacă se constată că a indus în eroare Parlamentul cu privire la petrecerea de Crăciun ținută anul trecut, la apogeul restricțiilor anti-COVID.

Douglas Ross a spus, potrivit Daily Mail, că este „de netăgăduit” că a avut loc „un fel de petrecere” la reședința lui Boris Johnson din Downing Street, la sfârșitul anului trecut, când Londra era în lockdown.

„Dacă știa că a fost o petrecere, dacă știa că a avut loc, atunci nu poate veni la Camera Comunelor și să spună că nu a fost nicio petrecere”, a declarat politicianul conservator pentru Sky News.

Boris Johnson, acuzat că a organizat o petrecere de Crăciun în Downing Street, în plin lockdown

El l-a avertizat pe premier că „nu poate continua” în „cea mai înaltă poziție din țară” dacă știa că a avut loc un eveniment în timp ce a spus în parlament că habar nu avea de acest lucru.

Johnson a încercat să tragă o linie în această problemă, anunțând că secretarul Guvernului, Simon Case, va investiga presupusa petrecere.

Prima persoană care și-a recunoscut vinovăția în scandal este fostul secretar de presă al premierului, Allegra Stratton, care și-a dat demisia cu lacrimi în ochi, după ce a apărut un videoclip în care a glumit anul trecut despre presupusul eveniment în timpul unei conferințe de presă simulate în Downing Street.

Boris Johnson le-a spus parlamentarilor ieri, 8 decembrie, înainte ca Stratton să demisioneze din funcția de consilier guvernamental, că își cere scuze.


…Boris Johnson trebuie să demisioneze dacă se constată că a mințit cu privire la petrecerea de Crăciun…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.3]

vaccinarea obligatorie

Britanicii, amenințați cu vaccinarea obligatorie sau lockdown pentru cei nevaccinați

interzice fumatul

Această țară interzice fumatul DEFINITIV: „Vrem o generație fără fumători”