in

Cel mai ieftin supermarket din Marea Britanie, cu peste 14 lire sterline mai ieftin decât Lidl la coșul de cumpărături

Cel mai ieftin supermarket din Marea Britanie, cu peste 14 lire sterline mai ieftin decât Lidl la coșul de cumpărături. ”Which?” a dezvăluit cea mai recentă analiză a prețurilor la supermarketuri, în care se studiază costul produselor alimentare de zi cu zi la Tesco, Asda, Morrisons, Sainsbury’s, Lidl, Aldi, Ocado și Waitrose. Aldi a fost desemnat din nou cel mai ieftin supermarket din Marea Britanie pentru a cincisprezecea lună consecutiv, a dezvăluit grupul de consumatori ”Which?”
>>> Patru schimbări majore pe care le-a făcut Tesco în Marea Britanie, inclusiv reduceri de preț

Cel mai ieftin supermarket din Marea Britanie

Lanțul de supermarketuri cu discount a preluat din nou coroana, după ce a devansat la limită rivalul Lidl, cu 1,32 lire sterline, pentru primul loc. În fiecare lună, ”Which?” compară prețul unui coș de 37 de produse din fiecare dintre supermarketurile importante din Marea Britanie pentru a vedea care este cel mai ieftin.

Locul al doilea a fost ocupat de Lidl, cu un preț al coșului de 66,53 lire sterline, iar pe locul al treilea s-a situat Asda, cu un preț al coșului de 71,48 lire sterline. Urmează Tesco cu 74 de lire sterline, Sainsbury’s cu 74,12 lire sterline, Morrisons cu 75,37 lire sterline și apoi Ocado cu 79,51 lire sterline.

”Which?” a comparat, de asemenea, costul unui cărucior mai mare de 133 de produse, care include cele 37 de produse inițiale din compararea coșului și încă 96 de produse. Aldi și Lidl nu figurează pe această listă de comparații, deoarece discounterii nu au întotdeauna produse de marcă mare în stoc.

Asda, detronat doar de Morrisons

În luna august, Asda a fost considerat ca având cel mai ieftin magazin mare dintre toate supermarketurile importante din Marea Britanie. Lanțul a deținut această poziție din ianuarie 2020, cu excepția unei luni. În iulie 2023, Asda a fost detronat de pe primul loc de către Morrisons.

La Asda, campionul consumatorilor a constatat că un cărucior de alimente costă 325,35 lire sterline, cu 43,69 lire sterline mai ieftin decât cel mai scump magazin din grup, care a fost din nou Waitrose.

Magazinul a avut un preț de cărucior de 369,04 lire sterline pentru același magazin. Morrisons a coborât din nou pe locul al doilea, același cărucior costând cu 16 lire sterline mai mult decât Asda, 341,28 lire sterline. Acesta a fost urmat de Tesco la 352,86 lire sterline, apoi de Ocado la 353,81 lire sterline și de Sainsbury’s la 359,41 lire sterline.

sursa: mirror.co.uk

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 5]

Șomajul explodează în Marea Britanie

Șomajul explodează în Marea Britanie, țara înregistrează cea mai mare scădere a numărului de angajați

Englez îndrăgostit de România

„Sunt logodită cu un englez înnebunit după România. M-a convins să mă întorc definitiv în țară, după 14 ani de UK”