in

„Sunt logodită cu un englez înnebunit după România. M-a convins să mă întorc definitiv în țară, după 14 ani de UK”

Englez îndrăgostit de România – Georgiana, o tânără româncă, care a plecat în Marea Britanie pentru a urma facultatea acum 14 ani și s-a stabilit acolo, se pregătește să se întoarcă în România cu logodnicul ei englez, care are o pasiune puternică pentru țara noastră. Ea și-a împărtășit povestea pe grupul “Mutați la țară – Viața fără ceas” și a cerut sfaturi pentru o mutare de succes în România.
>>> Zeci de români au ajuns să doarmă pe străzi în Londra. „Nu avem bani nici de mâncare”

Englez îndrăgostit de România

„Locuiesc in UK de la terminarea liceului, și sunt logodita cu un englez ce este înnebunit după România. Timp de patru ani și jumătate, a insistat sa ne mutam acasă dar eu nu m-am simțit pregătită pentru un astfel pas… Față de septembrie 2009 când am plecat în afara, sunt mult mai conștientă de riscuri și de nivelul de complexitate a unei asemenea tranziții, ceea ce m-a și oprit din a ma gândi la asta cu seriozitate. ”, a scris Georgiana pe grup.

Georgiana a solicitat sfaturi cu privire la achiziționarea unui teren și construirea casei, iar postarea ei a generat sute de comentarii în doar două ore pe grupul dedicat oamenilor care s-au mutat la țară.
>>> VIDEO – Hoți de telefoane „extrem de violenți” în Londra au înjunghiat 3 persoane care au încercat să-i oprească

Încurajată de români

Englez îndrăgostit de România – Unul dintre comentarii încurajatoare a venit de la cineva care a făcut aceeași schimbare după 26 de ani în America și a subliniat că este foarte fericit că a luat această decizie. Acesta a menționat că și-au construit o casă solidă din cărămizi cu izolație, care se simte confortabilă atât iarna, cât și vara.

Un alt membru al grupului a propus ca cei interesați să se uite la administrațiile locale și primarii care fac eforturi pentru a atrage familiile înapoi în țară. Această abordare ar putea ajuta la găsirea unor comune și sate bine administrate și prietenoase pentru repatriere.

În plus, un alt comentator a sugerat închirierea unei locuințe pentru a testa apa și a vedea dacă se potrivește mediului, menținându-și totuși opțiunea de a reveni în Marea Britanie dacă este necesar.

Georgiana și logodnicul ei iau în considerare cu seriozitate mutarea în România și caută sfaturi și idei pentru o tranziție lină și de succes. Grupul “Mutați la țară – Viața fără ceas” le-a oferit o platformă utilă pentru a obține sfaturi din partea celor care au trecut prin aceeași experiență., potrivit ziare.com.
>>> Nebunie în Edgware, cartierul românilor: zeci de persoane la coadă pentru a vedea un „one bedroom” de 1.300 lire pe lună

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 11 In medie: 2.8]

supermarket ieftin

Cel mai ieftin supermarket din Marea Britanie, cu peste 14 lire sterline mai ieftin decât Lidl la coșul de cumpărături

Cea mai mare creștere lunară în ultimii 20 de ani

De ce cresc prețurile benzinei și motorinei? Șoferii afectați de cea mai mare creștere lunară din ultimii 20 de ani