in

Căţeluşa Taşa va fi adoptată în AngliaTașa, cățelușa de cinci luni din Brăila, torturata de trei bărbați, va fi adoptată de o asociație pentru protecția animalelor din Marea Britanie.

Veterinarii din București care au îngrijit-o după ce i-a fost tăiată coada au primit zeci de cereri de adopție din Europa, dar și din Statele Unite ale Americii, scrie rnews.ro.

Astfel, cățelușa va veni în Anglia, la o asociație de protecția animalelor, de unde va fi adoptată de o familie până la sfârșitul anului. Costurile deplasării vor fi suportate de mai mulți iubitori de animale.

Cei care au chinuit animalul, printre care și proprietarul, au fost amendați cu câte 1.500 de lei de inspectorii DSV. Pe numele lor au fost deschise și dosare penale pentru rănirea sau schingiuirea animalelor, infracțiune care se pedepsește cu amenda sau închisoare de la trei luni, la un an.

În urmă cu o săptămână, proprietarul cățelușei a postat pe Facebook un film în care se vedea cum unui câine îi este tăiată coada cu un topor. Imaginile au revoltat mulți români, dar şi străini, autorii au șters imaginile.

Doi dintre ei, stăpânul şi cel care a dat cu toporul au fost chemaţi la poliţie, la audieri.  Pe 7 octombrie, polițiștii au luat si cățelușa schingiuită și au ținut-o într-o magazie, pana când a fost preluata de o asociație pentru protecția animalelor.

Mii de oameni au semnat o petiție online prin care cereau pedepsirea celor trei indivizi.


O englezoaică din Helensburgh a adoptat un câine tocmai din România

Maidanezii din România, salvați de o organizație din Marea Britanie

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un scriitor român a dat lovitura în Marea Britanie. Poate câștiga milioane!

Băsescu acuză PSD și PNL de „blat”. USL NU s-a desprins