in

Cerşetorii români au invadat Londra de sărbătoriGăştile de cersetori români au ocupat străzile Londrei acum, în pragul sărbătorilor. Reprezentanţii primăriei spun că au observat o creştere a numărului de est-europeni care cerşesc în zona Westminster în ultimele săptămâni.

Grupurile de cerşetori – în majoritate romi – sunt responsabili pentru mai multe delicte, printre care jafuri, furt din buzunare şi cerşetorie. Aproape 700 de oameni au fost atenţionaţi sau arestaţi pentru cerşetorie, în timp ce 215 au fost arestaţi pentru delicte mai grave.

Primăria din Westminster a cheltuit peste £10,000 pe bilete de avion pentru a repatria romii care au fost prinşi cerşind sau dormind pe stradă, însă dintre aceştia, aproape jumătate s-au întors în Londra.

Poliţia a iniţiat o serie de patrule anti-cerşetorie pentru a reduce numărul cerşetorilor din zonă, iar consilierul primăriei Westminster, Nickie Aiken, a declarat: “Facem tot ce ne stă în putinţă cu resursele de care dispunem în momentul de faţă. Cred că ar fi nedrept să le cerem contribuabililor din Westminster să plătească pentru o chestiune care reprezintă de fapt o problemă la nivel naţional”.

Una dintre soluţiile puse în practică este controlul mai amănunţit al imigranţilor la graniţă. Pe viitor, le va fi permis accesul în ţară doar celor care au suficienţi bani asupra lor pentru a-si plăti cazarea şi masa.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Priorităţile noului guvern: Salariu minim de 1.200 lei până în 2016 şi reducerea CAS

Românul care ar fi furat peste £3 milioane de la 9000 de victime a fost lăsat să plece liber