in

Breaking News: „O mare parte” din cetățenii UE intenționează SĂ PĂRĂSEASCĂ Marea Britanie. „A devenit de nerecunoscut”

Un nou sondaj a constatat că o „mare parte” a cetățenilor UE intenționează să părăsească Marea Britanie din cauza Brexitului.

Un nou studiu realizat de Universitatea din Strathclyde a constatat că 58,62 la sută dintre respondenții UE care locuiesc în Marea Britanie consideră că Brexit a crescut probabilitatea ca aceștia să părăsească Marea Britanie.

În medie, respondenții au locuit în Marea Britanie de aproape 19 ani, iar 82,2 la sută locuiesc în Anglia.

Nereprezentați

Respondenții s-au simțit nereprezentați în societatea britanică, 58% dintre aceștia considerând că cetățenii non-britanici cu statut stabilit sau care au permisiunea să rămână nedeterminată ar trebui să aibă voie să voteze la alegerile generale.

Un respondent a spus: „Aceasta a fost ferm țara mea pentru totdeauna.

Acum, mult mai puțin, nu doar din cauza Brexit, deși acesta este principalul motor, ci [și] guvernul conservator, corupția, mediul ostil, inegalitatea, reducerea cheltuielilor publice. ”


VIDEO – Rasism pe străzile Londrei. Șofer irlandez: „ Român jegos! Maică-ta e o curvă!”

Un altul le-a spus cercetătorilor universității: „Cred că fără Brexit am fi emigrat probabil în Europa. Datorită Brexitului, acest lucru este mult mai complicat decât înainte pentru soțul meu britanic. ”

Lipsă de respect

Nu te simți grozav când dai totul țării care nu te respectă”, a fost înregistrat unul dintre cetățenii UE, în timp ce altul a recunoscut că Brexit-ul „mi-a schimbat fundamental dragostea și viziunea pentru Marea Britanie”.

Ei au adăugat: „De la campania referendumului, această țară este de nerecunoscut pentru mine”.

O româncă acuză angajații unui aeroport din UK de discriminare: „Cred că doar nouă ne fac asta, mie nu mi s-a mai întâmplat”

Vă puteți înregistra în continuare

HMRC i-a încurajat pe angajatori să-și împingă angajații eligibili să facă cereri târzii pentru Schema de înregistrare UE săptămâna trecută, chiar dacă termenul din iunie a trecut de mult.

Lucrătorii europeni care aplică pentru acest sistem pot primi acces la diferite prestații de stat din Marea Britanie, pensii și servicii NHS.

Schema de înregistrare permit aplicanților europeni să solicite statutul de settled sau pre-settled, ambele oferind acces la prestațiile de stat din Marea Britanie, pensii și servicii NHS.

Aplicanții eligibili au trebuit să-și finalizeze cererile până la 30 iunie, însă în ultimul moment, Guvernul a permis procesarea cererilor cu întârziere atât timp cât au existat circumstanțe atenuante acceptabile.

Apelul HMRC

Săptămâna trecută, HMRC a lansat cel mai recent Buletin al angajatorilor pentru august 2021.

În cadrul acestui buletin, HMRC a încurajat aplicațiile ulterioare.

HMRC a spus: „Dacă vreunul dintre angajații dvs. nu a depus încă candidatura, vă recomandăm să-i încurajați să solicite statutul de rezident valid cât mai curând posibil.

„Cererile întârziate la Schema de înregistrare UE pot fi acceptate acolo unde există motive întemeiate. Aplicanții eligibili ar trebui să depună cereri online.”

Marea Britanie nu mai are nevoie de români. Mii de cetățeni români, blocați să intre în Marea Britanie după Brexit. „Sunt suspectați că vin să lucreze”

Apelul DWP

Acest lucru a urmat apelurilor similare din partea Departamentului pentru muncă și pensii (DWP).

La 1 iulie, DWP a cerut reclamanților să acționeze chiar și acolo unde este posibil să fi ratat termenul limită.

DWP a detaliat: „Cetățenii SEE și elvețieni și membrii familiei lor pot depune o cerere târzie la Schema de înregistrare UE pentru a continua să locuiască în Marea Britanie.

Trebuie să aplicați cât mai curând posibil. Trebuie să fi început să locuiți în Marea Britanie până la 31 decembrie 2020.”, potrivit DWP, scrie express.co.uk.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]

Topul celor mai bine plătiţi şefi de companii din Marea Britanie, cine a încasat 15,45 milioane de lire sterline într-un an

Irlanda, tragedie în ziua nunții, mirele accidentat mortal de un șofer care a intrat în autostradă pe contrasens