in

Continuă panica în Londra. Cozi uriașe la benzinării de la 6.30 dimineața

cozi uriașe la benzinării

Panica creată de criza carburanților la benzinăriile din Marea Britanie continuă. Azi, 27 septembrie, șoferii s-au așezat la cozi uriașe la benzinării încă de la ora 6.30, iar unii susțin că au „așteptat peste noapte” ca să alimenteze.

Potrivit My London, la benzinăriile care mai au carburant sunt cozi de aproximativ 50 de mașini.

În ciuda avertismentelor din partea ministrului Transporturilor, Grant Shapps, potrivit cărora nu există o lipsă de combustibil, cumpărătorii au intrat în panică și au blocat din nou drumurile în încercarea disperată de a-și umple rezervoarele mașinilor.

Un utilizator Twitter a avertizat cu privire la cozile din estul Londrei și a raportat că oamenii au stat la coadă toată noaptea.

Criza combustibilului în Londra: Poți fi amendat dacă mașina rămâne fără carburant și obstrucționează traficul

El a spus: „Am venit la stația de benzină ASDA din Leyton, Londra, la 6:30 am. Coada avea deja 50 de mașini. Oamenii au petrecut noaptea așteptând. ”

Un alt utilizator de Twitter din nordul Londrei a declarat: „În nord-vestul Londrei – cozi uriașe la fiecare stație de benzină deschisă (multe închise). Pe șoseaua A41 Hendon (ieșind din Londra) este probabil cea mai impresionantă coadă”.

Ministrul Transporturilor: Avem un pachet de măsuri

În Croydon, Brent Cross și Ealing au fost raportate, de asemena, cozi din cauza benzinei.

Sfatul guvernului în acest moment este ca șoferii să evite stațiile de benzină, să nu mai cumpere panicați și să fie siguri că nu există lipsă de benzină.

Ministrul Transporturilor, Grant Shapps, a anunțat duminică (26 septembrie) pe Twitter: „Încă 4.000 de persoane urmează să fie instruiți ca șoferi de vehicule grele, armata pentru a crește capacității de cu mii de șoferi și regimul de vize temporare până la Crăciun.”

„Toate acestea fac parte dintr-un pachet suplimentar de măsuri pe care le anunțăm pentru a sprijini sectoarele de transport și produse alimentare pentru a face față deficitului de șoferi.”


…Continuă panica în Londra. Cozi uriașe la benzinării de la 6.30 dimineața…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Criza combustibilului în Londra

Criza combustibilului în Londra: Poți fi amendat dacă mașina rămâne fără carburant și obstrucționează traficul

bacalaureat în limba română

Propunerea unui deputat USR: Bacalaureat în Limba română în Marea Britanie