in

Londra intră în faza a treia a restricțiilor în două săptămâni. Consilierii medicali ai guvernului propun un „lockdown” de Crăciun

Londra „va intra în nivelului 3 al restricțiilor în două săptămâni”, în timp ce consilierii medicali prognozează o iarnă “foarte, foarte sumbră” – și propun un lockdown național de Crăciun.

Ultimele cifre arată că sistemul cu trei faze de carantină din Marea Britanie nu este suficient pentru ca situația răspândirii COVID-19 să se îmbunătățească, scrie Daily Mail.

Directorul medical adjunct al guvernului, Jonathan Van-Tam, începe să se răzgândească cu privire la faptul că restricțiile regionale vor suprima virusul.

Van-Tam a spus că internările zilnice din spitale au atins cel mai înalt nivel din aprilie, ajungând la 1.404.

Există temeri că întreaga țară va fi în faza a treia a restricțiilor până la Crăciun în cazul în care Guvernul nu ia măsuri dure înainte de începerea sezonului de iarnă.

Marea Britanie confirmă alte 23.065 de cazuri de COVID-19 și 280 de decese. 16 zone intră în faza a doua a restricțiilor

Vizitele din familie de Crăciun vor provoca o creștere a infecțiilor mult mai gravă decât cea cauzată de întoarcerea studenților, spun experții medicali.

Dar introducerea restricțiilor naționale înainte și după Crăciun, ar putea contribui la minimizarea impactului.

Un oficial de rang înalt din domeniul sănătății a declarat pentru Telegraph că măsurile anti-Covid ar fi cel mai probabil să aibă succes dacă ar fi luate la nivel național, mai degrabă decât în cadrul regulii celor trei nivele.

Aproape 60% din populație – în jur de 32,6 milioane – va fi supusă unor reguli mai stricte până luni și se pare că Londra ar putea fi mutată în nivelul superior în două săptămâni, cu excepția cazului în care rata infecției scade semnificativ.

16 zone se vor muta în faza a treia „de risc ridicat”, la miezul nopții, inclusiv Oxford, Luton, East Riding of Yorkshire, Kingston Upon Hull, Derbyshire Dales, Derby și Staffordshire

Asta înseamnă că peste 21,6 milioane se vor confrunta cu restricțiile care includ interzicerea socializării în interior cu oameni din gospodării diferite, fie acasă, fie în baruri, restaurante și cafenele.

Alte 11 milioane vor intra în „Nivelul 3 de„ risc foarte ridicat ”începând de duminică, de la miezul nopții, când Leeds și West Yorkshire vor fi închide pub-urile și barurile. Vor face excepție cele care servesc mâncare și restaurantele.
Baie de sânge la Londra: adolescent înjunghiat mortal într-o încăierare de stradă în Wandsworth

10 tone de grăsime și șervețele umede, scoase din canalizare în centrul Londrei