in

Criza apei potabile? Milioane de britanici rugați să folosească apă doar pentru produse esențiale din cauza vremii

Criza apei potabile? Milioane de britanici rugați să folosească apă doar pentru produse esențiale din cauza vremii. Temperaturile în creștere și precipitațiile scăzute au dus la măsura ca 2,2 milioane de britanici vor fi rugați să folosească apa doar în “scopuri esențiale”, cum ar fi băutul, gătitul și spălatul. Milioane de gospodării din Marea Britanie au fost sfătuite să economisească apa în urma temperaturilor “galopante” și a precipitațiilor scăzute.
»»» Cele mai frecvente amenzi de circulație din Marea Britanie, iată ce riscați cel mai mult și cât se plătesc

Criza apei potabile? Milioane de britanici rugați să folosească apă puțină

South East Water, care furnizează apă la 2,3 milioane de consumatori din Kent, Sussex, Surrey, Hampshire și Berkshire, a emis luni avertismentul, în timp ce temperaturile se apropiau de 30 de grade Celsius în regiune.

Compania a confirmat că va cere oamenilor să folosească apa doar în scopuri esențiale, cum ar fi consumul, gătitul și spălatul.
»»» Acest aeroport din Marea Britanie anulează limita de 100 ml de lichide în bagajul de mână

Declarații oficiale

O declarație a fost deja publicată: “Din cauza temperaturilor care au crescut vertiginos în regiunea noastră în ultimele zile și a vremii uscate prelungite cu care ne-am confruntat în ultimele șase săptămâni, suntem nevoiți să pompăm mult mai multă apă potabilă la robinetele clienților decât în mod normal.

“Cererea a fost în creștere în ultimele săptămâni, dar în weekend am tratat și pompat suficientă apă pentru a alimenta încă patru orașe de mărimea Maidstone sau Eastbourne.

“Acest lucru a avut un impact asupra cantității de apă tratată pe care o avem în rezervoarele noastre de stocare a apei potabile din toate regiunile.

La sfârșitul săptămânii trecute, compania a fost nevoită să prezinte scuze după ce problemele de aprovizionare au lăsat casele din Newhaven și Peacehaven fără apă sau cu presiune scăzută a apei.

Două conducte de apă sparte în decurs de doar câteva ore au făcut ca două rezervoare de stocare care conțineau apă potabilă proaspătă să rămână fără apă, a declarat South East Water.

sursa: mirror.co.uk

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 5]

Noua conducere a ICR Londra

La conducerea ICR Londra vine fosta șefă a Fundației Prințului Charles din România

Cel mai îndepărtat pub din Marea Britanie servește bere gratuit

Cel mai îndepărtat pub din Marea Britanie servește bere gratis: «Va fi o drumeție „epică”»