in

Daily Mail: Românii sunt oameni răi, care nu au grijă de câinii vagabonzi

Tabloidul britanic Daily Mail a mai găsit un motiv pentru ca românilor să li se prelungească restricțiile pe piața muncii din UK și după 1 ianuarie 2014: suntem oameni răi care nu îngrijesc așa cum se cuvine câinii vagabonzi. O reporteriță Daily Mail a plecat în România, însoțită de alte trei femei, vedete de televiziune din din Marea Britanie, membre ale unei asociații pentru protecția animalelor, K-9 Angels Rescue.Victoria Eisermann (un model cunoscut pentru apariţia la Big Brother), Anneka Tanaka-Svenska (o prezentatoare de televiziune) şi Pola Pospieszalska (cântăreaţă) au fost numite de realizatoarea reportajului trei îngeri ce vor să salveze câinii vagabonzi din România. Conform reportajului, românii își bat și își abandonează câinii, ceea ce îi definește ca fiind niște oameni răi, care nu ar trebuie să fie lăsați să muncească în Marea Britanie, de la 1 ianuarie 2014.

Jurnalista a avut ca ghid o tânără din Craiova, Mădălina Nanu, care s-a plâns că nu și-a găsit de muncă după ce a absolvit facultatea de drept din cauza corupției din România. Ea le-a spus britanicelor că modul în care sunt tratați maidanezii din adăposturi definește poporul român, care nu ar trebui să aibă dreptul să fie în Uniunea Europeană.

The Sun: Românii vor aduce tuberculoza în Marea Britanie

Reportajul descrie condițiile din adăposturile pentru câini din România, unde, se arată în Daily Mail, animalele sunt lăsate să se mănânce între ele. Junalista mai descrie și întâlnirea cu un veterinar din Craiova, despre care spune că are porecla „Măcelarul”. Acesta, spune ea, nu s-a lăsat fotografiat, din cauza petelor de sânge de pe haine. Mădălina Nanu a fost întrebată ce crede despre faptul că românii vor avea drept de muncă în Marea Britanie.

Daily Express: ”Londra se umple de cerșetori, hoți și prostitutate din România”

Ea a răspuns că nu poate pleca din România pentru că trebuie să aibă grijă de câini, însă mulți dintre prietenii săi vor pleca în Regatul Unit. “De ce Marea Britanie și nu Spania, Germania sau Franța?”  a întrebat realizatoarea reportajului. Răspunsul a fost pe placul Daily Mail: „Noi credem că UK este un stat civilizat, acolo este multă cultură. Este locul unde visăm toți să trăim.”

Jurnalista a mai scris că în România a avut de-a face doar cu oameni ostili și nepoliticoși. Cu toate acestea, cele patru britanice au reuşit să facă un lucru bun: cinci dintre câinii pe care i-au întâlnit în România vor fi duşi în Marea Britanie. Hilda, Mabel, Sad Eyes, Bobby şi Spotty Dog, cei cinci maidanezi, toţi bolnavi de parvoviroză, au fost luaţi din adăposturile din România şi, aşa cum susţine jurnalista, au fost transportaţi cu un taxi la un cabinet veterinar. Pe de altă parte, sursa nu precizează unde vor fi ţinuţi aceşti câini până în iunie, când se presupune că vor fi duşi în Marea Britanie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mercedes va produce în România. Investiţie de 300 milioane euro

Românce arestate pentru proxenetism și extrădate în Suedia