in

Ryanair, Tui, Jet2 și easyJet – Cele mai recente reguli privind aducerea alimentelor în bagajul de mânăRyanair, Tui, Jet2 și easyJet – Alimente în bagajul de mână – Datorită sezonului estival care se apropie, mulți dintre noi plănuiesc să călătorească în străinătate. O strategie de economisire a costurilor este să vă aduceți propriile gustări la bordul avionului, ceea ce vă permite să evitați prețurile mari oferite de restaurantele și cafenelele din aeroport. Cu toate acestea, pregătirea alimentelor pentru a le lua la bord necesită cunoașterea reglementărilor aplicabile privind transportul alimentelor în bagajul de mână.

Majoritatea aeroporturilor nu permit încă lichidele mai mari de 100 ml să treacă prin controlul de securitate. Lichidele, inclusiv unele produse alimentare precum gemurile, muștarul și iaurtul, trebuie ambalate în pungi de plastic transparente, resigilabile, cu o capacitate de până la 1 litru.

► Ryanair, Wizz Air, Jet2, easyJet și TUI. Lista articolelor interzise în bagajul de mână în 2024

Site-ul web al guvernului britanic avertizează că alimentele și pulberile din bagajul de mână pot interfera cu lizibilitatea imaginilor pe aparatele cu raze X. În unele cazuri, acest lucru poate determina operatorii de securitate să vă controleze manual bagajele. Pentru a evita eventualele întârzieri, este recomandat să împachetați astfel de produse în bagajele de cală.

Orientările pentru alimente variază în funcție de compania aeriană. Iată regulile pentru mai multe companii aeriene care operează din aeroporturile din Marea Britanie:

Tui

Site-ul web Tui spune exact la fel ca site-ul guvernului. Se spune: „Produsele alimentare și pulberile din bagajul de mână pot ascunde imaginile de pe aparatele cu raze X”.

„Este posibil să fie nevoie să vă verificați din nou bagajele manual de către securitate. Puteți plasa aceste articole în bagajul de cală pentru a minimiza întârzierile.”

Ryanair

Ryanair are o politică de „feel free” care permite pasagerilor să aducă alimente și băuturi nealcoolice, dar băuturile calde nu sunt permise.

Site-ul Ryanair spune: „Din motive de siguranță, nu putem permite pasagerilor să se îmbarce cu băuturi calde sau să consume alcool în timpul zborului”.

Jet2

Site-ul web al Jet2 afirmă: „Mâncarea caldă sau băuturile calde nu sunt permise la bordul aeronavei”.

„Cu toate acestea, oferim o selecție largă de alimente și băuturi pentru cumpărare în timpul zborului.”

easyJet

Site-ul web easyJet spune: „Puteți aduce mâncare la bord, deși oferim și o gamă largă de alimente și băuturi gustoase. Există o limită de 100 ml pentru alimente lichide, cum ar fi supa sau budinca.”

„Diferitele țări au reglementări diferite cu privire la importul de alimente și băuturi, așa că vă rugăm să verificați regulile de la destinație.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

recesiune uk

Marea Britanie a ieșit oficial din recesiune, iată cu cât a crescut economia

salarii somaj

Șomajul în Marea Britanie crește pe măsură ce locurile de muncă se micșorează, dar salariile cresc – ce înseamnă asta pentru economie