in

Fostul tenismen Boris Becker, condamnat la doi ani și jumătate de închisoare în Londra

boris becker

Fostul tenismen Boris Becker a fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare pentru încălcarea termenilor falimentului său din 2017.

Becker, în vârstă de 54 de ani, a fost găsit la începutul acestei luni vinovat de transferul a sute de mii de lire sterline din contul său de afaceri și nu a declarat o proprietate în orașul său natal, Leimen, Germania.

Fostul număr unu mondial și de trei ori campion la Wimbledon a fost, de asemenea, condamnat pentru că a ascuns un împrumut bancar de 825.000 de euro (aproape 700.000 de lire sterline) și 75.000 de acțiuni la o firmă de tehnologie.

A urmat un proces la Southwark Crown Court din Londra, în temeiul Legii insolvenței, arată Sky News.

El a fost acuzat că a ascuns active în valoare de milioane de lire sterline, inclusiv două trofee de la Wimbledon, pentru a nu-și plăti datoriile.

Marea Britanie: Furnizori de gaze și electricitate intră în faliment

Câștigător de Grand Slam de șase ori, Boris Becker le-a spus juraților că câștigurile sale din carieră de 50 de milioane de dolari (aproximativ 38 de milioane de lire sterline) au fost înghițite de un divorț costisitor de prima sa soție, Barbara Becker, de plățile pentru întreținerea copiilor și de „angajamentele costisitoare ale stilului de viață”.

Becker a spus că a fost „șocat” și „stânjenit” după ce a fost declarat falit la 21 iunie 2017, din cauza unui împrumut neplătit de peste 3 milioane de lire sterline pe averea sa din Mallorca, Spania.

Cetățeanul german, care locuiește în Marea Britanie din 2012, a insistat că a cooperat cu mandatarii însărcinați cu asigurarea bunurilor sale, oferindu-și chiar verigheta și a acționat pe baza sfatului experților.

Cu toate acestea, Becker, care a fost susținut în instanță de partenera sa Lilian de Carvalho Monteiro și de fiul cel mare, Noah, a fost găsit vinovat de patru acuzații.

El a primit 1,13 milioane de euro (aproximativ 950.000 de lire sterline) din vânzarea unui dealer de mașini Mercedes pe care îl deținea în Germania, care a fost plătit într-un cont de afaceri folosit ca „pușculiță” pentru cheltuielile sale personale.

Becker a fost găsit vinovat că a transferat 427,00 EUR (356.000 GBP) către nouă beneficiari, inclusiv în conturile fostei sale soții, Barbara și ale lui Sharlely „Lilly” Becker, mama celui de-al patrulea copil al său.

El a mai fost condamnat pentru că nu a declarat o proprietate în orașul său natal, Leimen, ascunzând un împrumut bancar de 825.000 de euro (aproape 700.000 de lire sterline) asupra casei, precum și 75.000 de acțiuni la firma de tehnologie Breaking Data Corp.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3.8]

Poveste terifiantă a unei românce de 9 ani violată ani la rând de un sexagenar în Slough

Poveste terifiantă a unei românce de 9 ani violată ani la rând de un sexagenar în Slough. Ce pedeapsă a primit bestia

Putin război mondial

Putin ar putea declara Al Treilea Război Mondial în câteva zile, avertisment al ministrului Apărării din Regatul Unit