in

Pastor român, acuzat că a răspândit COVID la o adunare ilegală în Marea Britanie: „Aceasta e casa lui Dumnezeu”

pastor român

Un pastor român al bisericii Hosanna a recunoscut că a pus în pericol sănătatea publică prin organizarea unei adunări religioase ilegale, în timpul lockdown-ului de anul trecut, în Scoția.

Potrivit Edinburgh Live, vecinii îngrijorați i-au auzit pe credincioși cântând imnuri din clădirea din zona Leith a orașului și au chemat poliția să investigheze.

Pastorul Daniel Karacsony a recunoscut că a pus în pericol sănătatea publică prin organizarea unei adunări religioase ilegale, în timpul blocării de anul trecut pentru Covid.

Acesta, arată instanța, a încălcat restricțiile COVID-19 organizând o întâlnire pentru aproximativ 50 de membri ai congregației sale, într-o sală religioasă din Edinburgh, în ianuarie anul trecut.

Peste 70 de persoane, amendate pentru încălcarea restricțiilor în estul Londrei

Ofițerii au găsit 40 – 50 de persoane în interiorul lăcașului de cult, majoritatea fără a purta măști.

Karacsony, în vârstă de 49 de ani, a spus că este pastorul grupului și, după ce a fost arestat, le-a spus ofițerilor „Aceasta este o casă a lui Dumnezeu”.

Liderul religios s-a prezentat miercuri la Tribunalul din Edinburgh, unde a pledat vinovat pentru încălcarea restricțiilor COVID-19.

Avocatul pastorului a spus că clientul său este căsătorit, cu trei copii și că „nu știa că reglementările COVID s-au schimbat”.

„A pus un număr de oameni în pericol. Nu doar oamenii de la serviciu, ci și oamenii cu care vin apoi în contact cu aceștia”, a spus magistratul.

Sentința a fost amânată pentru luna viitoare, pentru întocmirea rapoartelor.


///Pastor român, acuzat că a răspândit COVID la o adunare ilegală în Marea Britanie: „Aceasta e casa lui Dumnezeu”///

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 2]

Franța ridică interdicțiile pentru cei din Marea Britanie

Franța ridică interdicțiile pentru cei din Marea Britanie

imagini șocante

Imagini ȘOCANTE cu accidentul provocat de un român care a ucis 3 oameni în Marea Britanie