in

Impactul devastator al unei bombe nucleare asupra Londrei: 6 milioane de londonezi morți

Impactul devastator al unei bombe nucleare asupra Londrei: 6 milioane de morți

Bombele nucleare mari ar putea duce la moartea a aproximativ 6 milioane de londonezi, cu alte milioane de răniți și radiațiile răspândite până în Danemarca, în cazul unui atac atomic.

Pe măsură ce războiul din Ucraina continuă, liderii ruși de la Kremlin recurg la măsuri din ce în ce mai disperate, inclusiv amenințarea cu folosirea armelor nucleare, arată Daily Star.

Au fost emise mai multe avertismente de la Kremlin, inclusiv din partea propagandiștilor Margarita Simonian și Vladimir Soloviov, a ministrului de externe Serghei Lavrov și a lui Putin însuși.

Din fericire, autoritățile din SUA și Marea Britanie cred că aceste amenințări sunt doar o încercare de a descuraja ajutorul pe care Occidentul îl acordă forțelor ucrainene, dar există temeri că un impas nuclear află la orizont înainte de încheierea războiului dintre Ucraina și Rusia.

Dacă ar urma să izbucnească războiul nuclear, orașele precum Londra vor fi cel mai probabil vizate.

O „hartă nucleară”, creată de Alex Wellerstein, un istoric nuclear de la Institutul de Tehnologie Stevens, arată cu exactitate ce ar putea să se întâmple.

Bomba nucleară Little Boy

În 1945, această bombă atomică cu uraniu a fost aruncată la Hiroshima, în Japonia. A avut consecințe devastatoare, ucigând peste 60.000 de oameni.

Dacă aceeași bombă ar fi aruncată în mijlocul Londrei, ne-am aștepta ca aproximativ 76.470 de oameni să fie uciși și alți 245.960 răniți.

Gama de explozie s-ar extinde până la Peckham, Kensington, Camden și Shoreditch. Zonele care ar fi mai sigure includ Croydon, Fulham, Greenwich, Hackney și Walthamstow.

Fat Man

Fat Man este bomba de la Nagasaki. Aceasta a ucis 39.000 de oameni, în august 1945. A fost a doua dintre singurele două arme nucleare folosite vreodată în război, prima fiind Little Boy. Nivelul de distrugere este mai mare decât predecesoarea sa, dacă ar fi aruncată în Londra – 82.600 ar fi uciși și 252.580 ar fi răniți.

Gama de explozie ar fi destul de similară, deși raza exterioară atinge doar Kensington, Brixton și Whitechapel. Ai fi în continuare mai în siguranță în Croydon, Fulham, Greenwich, Hackney și Walthamstow

B-83

Aceasta este cea mai mare bombă din actualul arsenal american. Efectele acesteia asupra Londrei ar fi uriașe. Harta nucleară prezice că 1.155.910 oameni vor fi uciși și 2.638.230 răniți.

Gama de explozie ar ajunge chiar până la granița de sud a Londrei, peste Croydon și până la Banstead în Surrey. Estul și nordul Londrei ar fi, de asemenea, distruse, deoarece intervalul acoperă tot drumul dincolo de Romford și Loughton, în Essex, precum și în Enfield în Hertfordshire.

Se pare că cel mai sigur loc din Londra ar fi Uxbridge.

Bomba nucleară a Țarului

Bomba Țarului, cea mai mare bombă a URSS testată vreodată, iar aceasta nu numai că ar distruge Londra, ci și părți din zonele învecinate. O parte din explozie ar afecta chiar și Norwich.

În total, 5.778.950 de oameni ar fi uciși și alte 3.420.670 de răniți.

Sadiq Khan spune că Londra este „bine pregătită” pentru un atac nuclear

Castel Bravo

Dacă ai crezut că Bomba țarului va provoca cele mai multe distrugeri, gândește-te din nou. Cea mai mare bombă din SUA testată vreodată este Castle Bravo, cu o rază de explozie care se întinde până în Danemarca.

Din nou, Londra, precum și Slough, Watford, întregul Essex și părți din Cambridgeshire, ar fi distruse. Numărul de decese este estimat la 2.792.630, iar numărul de răniri estimat este de 2.756.780.

Bomba nucleară care nu a fost construită niciodată

URSS a proiectat o a doua Bombă a Țarului, deși nu a fost niciodată realizată. Bomba are un randament de 10.000 de kilotone. Dacă ar fi aruncată în Londra, efectele exploziei ar ajunge până în Danemarca, dar ar distruge Londra și cea mai mare parte a Sudului Angliei.

Numărul persoanelor care ar muri probabil at fi mult mai mare, cu 5.920.060 de decese estimate. Un număr imens de 6.052.200 de oameni ar fi, de asemenea, răniți.

Ce arată televiziunea de stat rusă

Margarita Simonian, redactor la postul de stat RT și unul dintre principalii propagandiști ai Kremlinului a spus: „Fie pierdem în Ucraina, fie începe al Treilea Război Mondial. Cred că al Treilea Război Mondial este mai realist, cunoscându-ne pe noi, cunoscându-l pe liderul nostru”.

Iar într-o încercare bizară de a raționaliza acest rezultat îngrozitor, ea a spus că moartea este oricum inevitabilă.


…Impactul devastator al unei bombe nucleare asupra Londrei: 6 milioane de londonezi morți…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 1]

Militarii britanici, cea mai mare desfășurare de forțe din Europa de Est

Militari britanici, cea mai mare demonstrație de forță din Europa de Est

Poveste terifiantă a unei românce de 9 ani violată ani la rând de un sexagenar în Slough

Poveste terifiantă a unei românce de 9 ani violată ani la rând de un sexagenar în Slough. Ce pedeapsă a primit bestia