in

Încoronarea regelui Charles duce la explozia prețurilor, hotelurile din Londra au majorat cu 60% costurile de cazare

Încoronarea regelui Charles duce la explozia prețurilor. Britanicii care speră să viziteze Londra cu ocazia încoronării mai pot obține un hotel vineri seară pentru sume cuprinse între 66 și 3.000 de lire sterline, în condițiile în care unii au majorat prețurile cu 60%.

>>> Rezultatele surpriză ale unui sondaj înainte de încoronarea regelui Charles: câți tineri mai susțin monarhia

Încoronarea regelui Charles duce la explozia prețurilor

Fanii regali care se grăbesc să ajungă în capitală la ultima oră ar putea opta pentru cea mai ieftină opțiune, easyHotel London Croydon, de 2 stele, situat la 16 km sud de Palatul Buckingham.

Alte opțiuni foarte ieftine includ Eurotraveller Hotel-Premier Harrow pentru 70 de lire sterline, Wembley International Hotel pentru 72 de lire sterline și Grand Sapphire Hotel Croydon pentru 72 de lire sterline.

Dar cei cu bugete nelimitate ar putea dori să se uite la hotelul de cinci stele Ham Yard Hotel Soho, unde ar putea obține un apartament cu un dormitor pentru suma uriașă de 3.022 de lire sterline.

Acesta este de departe cel mai scump hotel din Londra pentru noaptea de vineri spre sâmbătă pe Expedia, la un preț mai mult decât dublu față de următoarele trei – The Wellesley Knightsbridge la 1.402 lire sterline, Bulgari Hotel din Knightsbridge la 1.380 lire sterline și Mandarin Oriental Hyde Park la 1.350 lire sterline.

În timp ce hotelul Ham Yard și Wellesley au același preț vinerea viitoare, 12 mai, hotelul Bulgari scade la 1.110 lire sterline, în timp ce cea mai ieftină cameră de la Mandarin este de 1.050 lire sterline.

>>> Cât de mare este averea regelui Charles al-III-lea, ce dezvăluie presa britanică

Cele mai ieftine și cele mai scumpe camere de hotel din Londra

  • easyHotel London Croydon (2,5 stele) – 66 de lire sterline
  • Eurotraveller Hotel-Premier Harrow (2,5 stele) – £70
  • London Wembley International Hotel (3 stele) – £72
  • Grand Sapphire Hotel Croydon (3 stele) – £72
  • Ham Yard Hotel Soho (5 stele) – £3,022
  • The Wellesley Knightsbridge (5 stele) – £1,402
  • Bulgari Hotel Knightsbridge (5 stele) – £1,380
  • Mandarin Oriental Hyde Park (5 stele) – £1,350

Creșteri de prețuri de “60% sau mai mult”

Experții de la platforma de rezervări hoteliere AI Allora au declarat că au auzit de creșteri de prețuri de “60% sau mai mult” din partea unor hoteluri, iar prețul mediu zilnic al camerelor pentru weekend la hotelurile de patru sau cinci stele a fost cu 28% mai mare decât anul trecut.

Compania a adăugat că americanii vor cheltui mai mult decât britanicii la hotelurile londoneze de lux în acest weekend, vizitatorii americani reprezentând 32% din totalul veniturilor din rezervări, iar cei britanici 31%.

Compania a adăugat că, de obicei, oaspeții americani reprezintă doar 24% din cheltuielile de rezervare, iar cei din țară 34%. Vizitatorii din Canada vor reprezenta 5% din vizitatori în acest weekend, iar cei din Australia 4%.

sursa: Daily Mail Online

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Britanicii retras record numerar conturi

Britanicii au retras sume record de numerar din conturi, peste 4,8 mld de lire sterline, ce i-a făcut să reacționeze așa

operațiune recunoaștere facială

Poliția londoneză organizează cea mai mare operațiune de recunoaștere facială din istoria Marii Britanii