in

La loc comanda! În Marea Britanie școlile rămân închise până în septembrie pentru majoritatea elevilor

Ministrul Educației din Marea Britanie, Gavin Williamson, a anunțat, pe 9 iunie, că elevii din ciclul primar care ar fi trebuit să reînceapă cursurile după 15 iunie nu se vor mai întoarce la școală înainte de septembrie.

Williamson le-a spus parlamentarilor britanici că speră că toți copiii vor reveni la clase în septembrie, dar nu a putut promite acest lucru, scrie The Sunt.

„Deși nu pute să primim înapoi toți copiii din ciclul primar pentru o lună întreagă înainte de vacanța de vară, continuăm să lucrăm cu sectorul în următoarele etape … Vom lucra pentru a readuce toți copiii la școală în septembrie”, a mai spus acesta.

Școlile primare au început redeschiderea pentru grădinițe și anii unu și șase, săptămâna trecută.

Pentru că este nevoie să se respecte distanțarea fizică, clasele au fost nevoite să își limiteze numărul de locuri la 15, pentru a-și proteja pe elevi de coronavirus. Acest lucru înseamnă că este nevoie de două ori mai multe săli de clasă și profesori pentru ca toți elevii să se poată reîntoarce la cursuri.

Ministrul Sănătății din Marea Britanie: „Planul actual al guvernului este ca școlile secundare din Anglia să rămână închise până în septembrie”


Guvernul a admis acum că multe școli pur și simplu nu au spațiu pentru a face acest lucru.

Williamson a afirmat că școlile pot reveni la capacitatea maximă atunci când sistemul de protecție nu va mai fi necesar.

El a mai adăugat că Guvernul lucrează la un plan care va oferi copiilor un sprijin suplimentar.

Steve Chalke, șeful lanțului de școli Oasis, a declarat pentru The Sun că trebuie să existe o „cruciadă națională” pentru a găsi spații comunitare în care să învețe copiii.

Astfel, cei din sistemul educațional se gândesc să aducă copiii în spații precum săli de conferințe, biserici, moschei sau grădini zoologice unde să le fie predate ore, dacă școlile nu sunt sigure.

Școlile în Italia se vor redeschide în luna SEPTEMBRIE. Conte: ”Este în joc sănătatea copiilor noştri”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Vloggerul Colo reţinut

Vloggerul Colo a fost reţinut de poliţişti. A instigat într-un film postat pe YouTube la violarea minorelor

Familia vicarului Clements, acuzații la adresa soțului moștenitor Florinel: „Philip a fost orbit”. Octogenarul i-a lăsat toată averea românului cu care se căsătorise