Menu
in

Lucrătorii de la metroul din Londra vor să strice Jubileul de Platină al Reginei. Intră în GREVĂ

O grevă la metroul din Londra este anunțată în weekendul Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta II.

Personalul de la metrou din sindicatul RMT a votat să nu mai lucreze în două stații foarte importante vineri, 3 iunie, pe fondul pretențiilor privind un mediu de lucru toxic.

Sindicatul a anunțat că greva planificată poate fi rezolvată dacă Transport for London ia măsuri.

Acțiunea a fost anunțată la metroul londonez în weekendul Queen’s Platinum Jubilee, iar personalul va părăsi două stații cheie.

Astfel, sindicaliștii au votat să părăsească stațiile Euston și Green Park vineri, 3 iunie, arată Sky News.

Grevele vor dura întreaga zi și vor afecta serviciile Victoria, Jubilee și Piccadilly, în ambele stații.

ULTIMA ORĂ! HAOS în Londra în a doua zi de grevă la metrou. TOATE LINIILE sunt suspendate sau au servicii foarte limitate

Cele două stații sunt unele cheie pentru cei care vor să participe la serbările din apropierea Palatului Buckingham, capitala așteptând un aflux uriaș de turiști, cu ocazia aniversării a 70 de ani de domnie ai Reginei Marii Britanii.

Sindicatul a spus că disputa ar putea fi rezolvată dacă Transport for London ia măsuri împotriva managerului.

Membrii RMT de la ambele posturi susțin că au suferit ani de zile de intimidare, intimidare și concedieri nejustificate din partea unui manager care a creat o atmosferă toxică la locul de muncă.

Secretarul general al RMT, Mick Lynch, a declarat: „Angajații de la Euston și Green Park Tube au suferit ani de hărțuire și intimidare susținută de către un manager care a creat un mediu de lucru toxic.”

„Greva noastră din 3 iunie va cauza perturbări semnificative celor care doresc să sărbătorească Jubileul Reginei. Cu toate acestea, dacă șefii de la metrou fac ceea ce trebuie și tratează în mod corespunzător cu managerul în cauză, putem găsi o soluție justă a acestei dispute”.


Lucrătorii de la metroul din Londra vor să strice Jubileul de Platină al Reginei, intră în GREVĂ…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version