in

Lui Boris Johnson i se cere demisia în urma scandalului chefului din Downing Street: „Petrecerea s-a terminat, mincinos nerușinat!”

Lui Boris Johnson i se cere demisia: „Petrecerea s-a terminat, mincinos nerușinat!”

Liderul laburist, Keir Starmer, l-a îndemnat pe Boris Johnson „să facă un lucru decent” și să își dea demisia din funcția de prim-ministru, după ce a recunoscut că a participat la o petrecere cu băuturi la reședința sa din Downing Street, chiar în mijlocul primului lockdown, în mai 2020.

Liderul laburist a spus că „petrecerea s-a terminat” și a spus că britanici pot vedea că Johnson „mințea de îngheța apele” despre petrecerile din Downing Street în timpul pandemiei, arată The Independent.

„Apărarea lui precum că nu și-a dat seama că era la o petrecere este atât de ridicolă încât este de fapt ofensatoare pentru publicul britanic”, a declarat Sir Keir în Parlamentul de la Londra.

BREAKING NEWS! Boris Johnson recunoaște că a participat la petrecerea din lockdown: „Trebuie să-mi asum responsabilitatea”

Boris Johnson a recunoscut că a participat la o petrecere ilegală, în grădina din Downing Street, în timpul primului lockdown, spunând că dorește să-și ceară scuze publicului britanic.

Ca răspuns, liderul laburist Keir Starmer i-a cerut premierului să facă „un lucru decent” și să demisioneze. „Prim-ministrul este un nerușinat”, a spus el.

După scuzele sale, Boris Johnson a spus că nu va mai comenta incidentul până la sfârșitul unei investigații a serviciului public asupra petrecerilor din Downing Street. Acest lucru a fost întâmpinat de huiduieli de pe băncile opoziției.


Recunoașterea premierului a venit după ce un număr de parlamentari conservatori i-au cerut să-și dea demisia dacă se constată că a participat la evenimentul din 20 mai 2020.


…Lui Boris Johnson i se cere demisia în urma scandalului chefului din Downing Street: „Petrecerea s-a terminat, mincinos nerușinat!”…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Boris Johnson lockdown

BREAKING NEWS! Boris Johnson recunoaște că a participat la petrecerea din lockdown: „Trebuie să-mi asum responsabilitatea”

Scade numărul infectărilor, crește cifra deceselor de COVID în Marea Britanie

Scade numărul infectărilor, crește cifra deceselor de COVID în Marea Britanie