in

Marea Britanie: Vreți să faceți nuntă după ridicarea restricțiilor? Petrecerile de nuntă rămân interzise. În timpul slujbei nu se cântă și nu se strigă

Potrivit Daily Mail, nunțile care se fac în Regatul Unit vor trebui să țină cont de mai multe reguli după 4 iulie, data de la care vor fi permise.

Astfel, potrivit cotidianului citat, tatăl nu își poate conduce fiica de braț la altar, mirii trebuie să se spele pe mâini după ce schimbă inelele, iar petrecerile și recepțiile sunt în continuare interzise.

Noile reguli emise de Guvernul britanic mai arată că la o nuntă nu pot participa mai mult de 30 de persoane, începând de sâmbătă.

Boris Johnson a anunțat săptămâna trecută că nunțile pot reîncepe de pe 4 iulie, ca parte a relaxării restricțiilor cauzate de pandemia de coronavirus.

Peste 250.000 de nunți au loc în Marea Britanie, în fiecare an, organizarea acestora fiind afectată după impunerea restricțiilor, pe 23 martie.

Potrivit noilor reguli, ceremoniile trebuie să fie făcute doar într-un „mediu sigur de Covid-19” și să fie „cât mai scurte posibil”.

Anglia după 4 iulie: Nu veți fi primiți în pub sau la frizerie dacă nu vă dați numele

Aceasta înseamnă că trebuie limitate la părțile din ceremonii care sunt necesare pentru ca căsătoria sau parteneriatul civil să poată fi obligatoriu în mod legal.

Guvernul a solicitat ca numărul de participanți la acest serviciu să fie „în mod ideal menținut cât mai mult posibil”, dar va permite până la 30 de persoane să participe.

Acest număr include cuplul, martorii, oficialii și oaspeții, precum și personalul care nu este angajat la locul de desfășurare, care poate include fotografi, securitate sau catering. Nu este cuprins personalul angajat la locul de desfășurare a festivității.

„Orice recepții care urmează sau însoțesc de obicei căsătoriile sau parteneriatele civile nu ar trebui să nu aibă loc”, arată guvernul.

Sărbători de mici dimensiuni pot fi organizate numai dacă particip grupuri din până la două gospodării, în interior, sau până la șase persoane din gospodării diferite, în aer liber.

De asemenea, în timpul serviciului civil sau religios trebuie să se evite cântatul sau strigatul.

Toți oaspeții trebuie să respecte instrucțiunile de distanțare socială.

În ceea ce privește botezurile, trebuie evitată scufundarea completă, iar cei prezenți trebuie să stea departe de stropii de apă și să respecte distanțarea socială.

De asemenea, participanții trebuie să fie împiedicați să atingă sau să sărute orice obiect comun.

Trebuie eliminate materialele folosite în comun precum cărțile, covorașele de rugăciune sau obiectele de cult.

Comunitățile religioase au fost înștiințate să adapteze aspectele tradiționale la circumstanțele actuale.

Nu este permis a se consuma mâncare sau băutură la ceremonie, „cu excepția cazului în sunt necesare ritualului”.

Românii care se întorc din Austria scapă de izolare. Avertismentul autorităţilor: «O ţară inclusă pe lista de relaxare nu este obligatoriu să rămână acolo»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
cel mai vârstnic bărbat din lume

A murit Dumitru Comănescu, românul care timp de o lună a fost cel mai vârstnic bărbat din lume. Avea 111 ani şi 231 de zile

UE și Marea Britanie, negocieri maraton pentru un acord post-Brexit