in

Milioane de gospodării din Marea Britanie urmează să primească bonusuri în valoare de până la 900 de lire sterline

Milioane de gospodării din Marea Britanie ar putea primi în continuare plăți de până la 900 de lire sterline pentru acoperirea costului vieții pe parcursul anului viitor. Banii sunt acordați anumitor grupuri de persoane pentru a le ajuta să facă față creșterii facturilor.

Urmează să fie trimise a doua și a treia plată pentru costul vieții – în valoare de 300 de lire sterline și, respectiv, 299 de lire sterline – pentru persoanele care solicită prestații bazate pe mijloacele de trai.
>>> Marea Britanie: Cu cât îmi poate ridica chiria proprietarul? Regulile după creșterea ratei dobânzii

Milioane de gospodării din Marea Britanie urmează să primească bonusuri

Datele exacte ale momentului în care vor fi emise nu au fost încă dezvăluite, dar se așteaptă ca suma de 300 de lire sterline să fie trimisă în toamna anului 2023, iar cea de 299 de lire sterline să fie trimisă în primăvara anului 2024.

Pentru a primi aceste plăți pentru costul vieții, trebuie să primiți anumite prestații în timpul unei perioade de calificare. Este posibil să aveți dreptul dacă primiți:

  • Alocație pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă (Jobseeker’s Allowance – JSA) bazată pe venit
  • Alocație pentru ocuparea forței de muncă și asistență (Employment and Support Allowance – ESA) legată de venit
  • Sprijin pentru venit
  • Credit de pensie
  • Credit universal
  • Credit fiscal pentru copii
  • Credit fiscal pentru muncă

De asemenea, nu a fost încă anunțată perioada de eligibilitate în care trebuie să primiți aceste beneficii. Ați fi fost în continuare eligibil dacă, ulterior, s-a constatat că aveți dreptul la o prestație în acest interval de timp.
>>> Cât de mult poate un proprietar să mărească chiria în Marea Britanie? Cum vă puteți opune, în calitate de chiriaș

Cu toate acestea, nu ați fi fost eligibil dacă prestația dvs. ar fi fost redusă la 0 £ pentru perioada de calificare. Plata de 301 lire sterline pentru costul vieții a fost trimisă între 25 aprilie 2023 și 17 mai 2023 la mai mult de opt milioane de gospodării.

Nu veți avea dreptul dacă locuiți într-o casă de îngrijire sau într-un azil de bătrâni și solicitați creditul de pensie, alocația pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă în funcție de venit sau alocația pentru ocuparea forței de muncă și asistență în funcție de venit.

Milioane de persoane care solicită prestații pentru persoanele cu handicap tocmai au primit, de asemenea, o plată de 150 de lire sterline pentru costul vieții. Banii au fost trimiși în perioada 20 iunie – 4 iulie către peste șase milioane de gospodării.

sursa: mirror.co.uk/money

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 2]

Cadrul de răspuns la incident pentru siguranța pacientului. Se pot cere despăgubiri, iată ce trebuie să faceți

Scuzele jenante ale turistului englez care a vandalizat Colosseumul: „Nu știam că este antic”