in

Scuzele jenante ale turistului englez care a vandalizat Colosseumul: „Nu știam că este antic”

Turistul englez care și-a scris numele pe Colosseum, scuze ridicole. Un turist englez și-a scrijelit numele și pe cel al logodnicei sale pe un zid al celui mai cunoscut monument al antichității romane: Colosseum. A fost identificat după ce a părăsit Italia și a fost denunțat de procurori: riscă amendă sau chiar închisoare. Turistul a trimis acum o scrisoare procurorilor, primarului și municipalității din Roma.
>>> Un constructor român din Edgware a ucis un conațional pe stradă cu o singură lovitură, apoi a plecat nepăsător

Turistul englez care a vandalizat Colosseumul cere scuze

„Recunosc cu profundă jenă că abia după ce s-a întâmplat, am aflat de vechimea monumentului. Nu știam că e antic”. Cel care scrie – într-o scrisoare trimisă Parchetului din Roma, primarului și Municipalității al cărei text este raportat de Messaggerro – este Ivan, turistul britanic de 27 de ani care recent a vandalizat Colosseumul, prin gravarea numelui său și al logodnicei sale („Ivan și Halley, 23”) pe zidurile antice.

„Conștient de gravitatea faptei săvârșite, aș dori cu aceste rânduri să adresez cele mai sincere și sincere scuze italienilor și lumii întregi pentru prejudiciul cauzat unui bun care, de fapt, este moștenirea întregii umanități.” continuă scrisoarea.

Turistul își petrecea un sejur în capitala Italiei alături de iubita sa în timpul unei călătorii de trei săptămâni prin Europa. După fapta împotriva Colosseumului, carabinierii l-au urmărit vizionând imaginile camerelor cu circuit închis și a registrelor hotelurilor: până la urmă i-au dat de urmă în Anglia.

Ivan Danailov, un tânăr de 27 de ani de origine bulgară cu domiciliul în Anglia, instructor de fitness în Bristol, este cercetat pentru deteriorarea bunurilor culturale, riscă de la 2 la 5 ani de închisoare și o amendă între 2.500 și 15.000 de euro.
>>> Cea mai murdară linie de metrou din Londra, cu 22 de tipuri diferite de bacterii, inclusiv unele legate de boli care „pun viața în pericol”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Milioane de gospodării din Marea Britanie urmează să primească bonusuri

Milioane de gospodării din Marea Britanie urmează să primească bonusuri în valoare de până la 900 de lire sterline

Nouă persoane rănite din care șapte sunt copii

Nouă persoane rănite, din care șapte sunt copii: accident la o școală din Wimbledon, în apropierea arenelor turneului de tenis