in

Ministrul Apărării din Marea Britanie, declarație „provocatoare” pentru Rusia

Ministrul Apărării din Marea Britanie, declarație „provocatoare” pentru Rusia

Ministrul Apărării din Marea Britanie, James Heappey a spus, azi, 26 aprilie, la BBC că „este complet legitim” ca Ucraina să lanseze lovituri în Rusia cu arme furnizate de guvernul de la Londra.

În relatarea agenției ruse RIA Novosti se precizează că „Ministerul rus al Apărării a calificat declarația adjunctului ministrului apărării al Marii Britanii, James Hippie, despre loviturile de la Kiev pe teritoriul Rusiei, drept o provocare”.

Agenția rusă a redat – cu caractere chirilice – numele ministrului britanic într-o formă care corespunde substantivului comun „hippie/hippy”(nonconformist, n.r.), arată Antena 3.

Soldații ucraineni au început antrenamentele în Marea Britanie: „Un factor ce contribuie la escaladare”

Heappey și „hippie” se pronunță destul de asemănător în limba engleză, ceea ce ar justifica – sau nu – eroarea din textul RIA Novosti.

„Provocarea directă, de către Londra, a unor astfel de acțiuni întreprinse de regimul de la Kiev va duce imediat la răspunsul nostru proporțional. După cum am avertizat, forțele armate ruse sunt pregătite non-stop pentru a riposta cu arme de precizie asupra centrelor relevante de luare a deciziilor din Kiev”, a avertizat ministerul rus.

„Faptul că în centrele de luare a deciziilor din Kiev se află consilieri dintr-o țară occidentală” nu vor reprezenta neapărat o problemă în decizia Rusiei cu privire la represalii, a adăugat sursa citată.


…Ministrul Apărării din Marea Britanie, declarație „provocatoare” pentru Rusia…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 2]

cartiere Londra

Care sunt cele mai bune cartiere pentru locuit în Londra, în 2022. Un clasament surprinzător

românie nemiloasă

Româncă din Marea Britanie, poezie tulburătoare: „De ce m-ai gonit de-acasă, Românie nemiloasă?“