in

Rusia amenință că va lovi Marea Britanie, după ce Londra a furnizat arme Ucrainei

Rusia amenință

Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Eterne, Maria Zakharova, amenință că Rusia ar putea lovi ținte militare din state membre NATO.

„Înțelegem corect că, de dragul de a perturba logistica proviziilor militare, Rusia poate lovi ținte militare pe teritoriul acelor țări NATO care furnizează arme regimului de la Kiev? La urma urmei, acest lucru duce direct la morți și vărsări de sânge pe teritoriul ucrainean. Din câte am înțeles, Marea Britanie este una dintre acele țări”, a declarat ea, potrivit The Sun.

Această declarație vine după ce ministrul de externe al Rusiei a avertizat că un război mondial nuclear este acum un pericol „real”, deoarece armele britanice și ale NATO sunt deja ținte „legitime” în Ucraina.

Lavrov a acuzat direct Occidentul că duce un conflict ascuns împotriva Rusiei. Ministrul de externe a criticat, de asemenea, abordarea Kievului cu privire la negocierile de pace cu Moscova.

„Bunăvoința are limitele ei. Dar dacă nu este reciprocă, asta nu ajută procesul de negociere”.

Rusia își îndreaptă armele către Uniunea Europeană. Putin mută echipament militar și rachete la granița cu Finlanda

Într-un mesaj înfiorător, ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov, a spus că riscul celui de-al treilea război mondial este acum „considerabil”, arătând că Occidentul duce, în esență, un război împotriva Moscovei prin sprijinul pe care îl dă Kievului.

Lavrov a acuzat forțele NATO că „pun ulei pe foc trimițând arme în Ucraina”.

Într-un interviu acordat agențiilor de presă ruse, el a spus: „Aceasta este poziția noastră cheie pe care ne bazăm. Riscurile sunt acum considerabile. Nu aș vrea să ridic aceste riscuri în mod artificial. Mulți ar dori asta. Pericolul este grav, real și nu trebuie să-l subestimăm.”

De asemenea, a spus că transporturile de arme din Marea Britanie și din alte țări NATO „ar fi o țintă legitimă”, reiterând ceea ce comandanții ruși au spus anterior de la invazia de la sfârșitul lunii februarie.

Lavrov a acuzat Occidentul că a încercat în mod intenționat „să uzeze armata rusă” și să îi epuizeze capacitatea de a face față războiului, ceea ce, spune el, este doar „o iluzie”. Dar acesta a susținut că Rusia a vrut să prevină cu orice preț un război nuclear.

Țările occidentale au furnizat ajutoare, arme și echipamente Ucrainei. Marea Britanie a furnizat arme antitanc, rachete antiaeriene și intenționează să trimită vehicule blindate Stormer pentru a-i ajuta pe ucraineni să lupte împotriva Rusiei


Rusia amenință că va lovi Marea Britanie, după ce Londra a furnizat arme Ucrainei..

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

Legătura dintre pandemie și creșterea numărului de cazuri de hepatită acută la copii

Legătura dintre pandemie și creșterea numărului de cazuri de hepatită acută la copii

petrol rusesc

Ce cantitate de petrol rusesc a importat Marea Britanie de la izbucnirea războiului din Ucraina