in

Rusia amenință din nou Marea Britanie și Occidentul: „Ne puneți răbdarea la încercare”

marea britanie și occidentul

Moscova amenință încă o dată Occidentul și în special Marea Britanie, cu privire la faptul că agresiunile la adresa Rusiei nu vor rămâne fără răspuns.

Statele occidentale, în special Marea Britanie, încurajează Ucraina să atace teritoriul Rusiei, a declarat azi, 28 aprilie, purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, citată de The Independent.

Oficialul rus a declarat că președintele ucrainean Volodimir Zelenski este „folosit” de către Occident și a avertizat țările occidentale „să nu îi mai pună Rusiei răbdarea la încercare”.

„O astfel de agresiune împotriva Rusiei nu poate rămâne fără răspuns. Ne-am dori ca Kievul și capitalele occidentale să ia în serios declarația Ministerului rus al Apărării conform căreia provocările suplimentare care vor determina Ucraina să atace instalațiile rusești vor primi un răspuns dur din partea Rusiei”, a declarat Zaharova.

Rusia amenință că va lovi Marea Britanie, după ce Londra a furnizat arme Ucrainei

„Consilierii din țările occidentale care se află în centrele decizionale ale Ucrainei nu vor reprezenta neapărat o problemă în fața măsurilor de răspuns ale Rusiei. Nu sfătuim să ni se pună în continuare răbdarea la încercare”, a invocat aceasta.

Zaharova către conducerea de la Kiev: „Este doar o iluzie. Sunteți folosiți”

Zaharova l-a menționat pe ministrul britanic al Apărării, Ben Wallace, spunând că declarațiile sale potrivit cărora este „pe deplin legitim” ca Ucraina să atace structura logistică a Rusiei de peste frontieră au fost percepute de Kiev ca un apel la acțiune.

„Cu alte cuvinte, (Wallace) a cerut efectiv Kievului să folosească armele furnizate de țările NATO”, a subliniat oficialul rus.

„Și, din nou, putem vedea că regimul lui Zelenski nu este independent și că deciziile sale depind în totalitate de apărătorii străini. Cred că apărătorii occidentali încearcă să inoculeze ideea că acțiunile lui (Zelenski) sunt independente. Sunt convinsă că asta crede un grup de persoane pe care noi îl numim regimul de la Kiev. Ei cred că au luat decizii în mod independent și că ei controlează situația. Este doar o iluzie. Sunteți folosiți”, a subliniat Zaharova.


…Rusia amenință din nou Marea Britanie și Occidentul: „Ne puneți răbdarea la încercare”…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Un soldat britanic a fost ucis și unul este dat dispărut în războiul din Ucraina

Un soldat britanic a fost ucis și unul este dat dispărut în războiul din Ucraina

accident de muncă

Informații DEOSEBIT de importante: Cum trebuie raportat un accident la locul de muncă