in

Mircea Badea jignește românii din diaspora: „Trimit bani în țară ca să își ia rudele lor biscuiți. Hai siktir!”După ce ministrul Transporturilor, Ioan Rus, le-a spus românilor care muncesc în afară că au „copii golani și neveste curve”, realizatorul TV de la Antena 3, Mircea Badea, a izbucnit și el, într-o emisune, împotriva românilor din diaspora.

 „Nu plătesc niciun impozit în România dar au senzaţia că dacă trimit bani şi cumpără biscuiţi de ei membrii familiei, e un act eroic, suprem cetăţenesc”, a declarat Badea în emisiunea Sandrei Stoicescu, de la Antena 3.

Realizatorul TV a mai spus că românii din afara granițelor „și-au luat țara înapoi” pe banii plătitorilor de impozite din România.

„Având în vedere că sunt tot felul de facturi de achitat la nivel public, aşa, mă gândesc dacă cei care spun că şi-au luat ţara inapoi nu plătesc şi impozite sau şi-au luat ţara înapoi pe banii altora. Şi am pus exact întrebarea asta… dar cei care şi-au luat ţara înapoi, aşa zic ei, nu am zis eu, plătesc şi impozite sau şi-au luat ţara înapoi pe banii mei şi ai tăi şi ai ăstora care plătim impozite? Că dacă ţi-ai luat ţara înapoi pe banii altora nu prea e în regulă, zic eu. Să mai spui că ţi-ai luat ţara înapoi, taci dracu’ din gură, zic eu. Şi îţi dai seama că înjurături, că nu se poate(…)”

Ideea lui Badea este în mare măsură asemănătoare celei promovate de Victor Ponta, care se întreba cu câteva luni în urmă cum ar fi dacă românii aflaţi în afara ţării ar contribui la bugetul statului român cu un impozit lunar de 10 euro, scrie Adevărul.

Stoicescu a încercat să îi explice lui Badea că acei bani nu ar intra altfel în circuitul din România, însă realizatorul Antena 3 nu a putut fi convins:

 „Nu este adevărat că intră bani în ţară care altfel n-ar fi intrat. Asta este o expresie care n-are fond, care are doar formă. Dacă eu produc la Tecuci 100 de lei şi unul produce la Londra 100 de lei, care este diferenţa între cele două sute de lei? Răspuns: niciuna. (…) Pentru că acea sută de lei nu exista şi ea atunci a fost produsă căci ea nu exista.”

„Unul a produs-o la Tecuci, unul la Londra. Nu-i absolut nicio diferenţă (…) Şi eu îmi cumpăr biscuiţi la mine în ţară, dar pe lângă asta plătesc şi impozite. Bun, n-am înţeles de ce dacă unul produce 100 de lei la Londra, care ajunge să cumpere biscuiţi în România este o treabă absolut eroică, iar dacă eu produc suta la Tecuci şi o cheltuiesc pe biscuiţi tot în România, dar mai plătesc şi impozite, eu sunt de mâna a doua.”

Badea a mai spus că expresia „ne-am luat ţara înapoi” i se pare „cretină şi nedreaptă”, completând că pe banii lui „nu-şi ia nimeni ţara înapoi.”

Și nu s-a limitat doar la intervenţia din emisiunea Sandrei Stoicescu, ci a continuat să atace diaspora și pe pagina sa de facebook unde a postat următorul mesaj: „Sunt un erou. Ii trimit bani lu’ mama in tara. Doresc sa fiu pupat in fund si divinizat pentru ca-i trimit bani lu’ maaamaaa. P.S. Hai siktir!”.


Jigniți de Ioan Rus, dar cei mai mari investitori din România. Câți bani a trimis diaspora acasă în ultimii șase ani?

Ce fac odraslele lui Ioan Rus, ministrul care ne-a făcut copiii „golani” și nevestele „curve”

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Credeai că engleza este cea mai vorbită limbă de pe glob? Nu este nici măcar pe locul trei

Incredibil! O tabără ilegală a apărut chiar lângă Scotland Yard. Daily Express: „Sunt români!”