in

NHS se pregătește de un val de internări în Anglia. Se redeschid spitalele provizorii Nightingale

NHS se pregătește de un val de internări în Anglia. Se redeschid spitalele provizorii Nightingale

NHS înființează noi spitale provizorii Nightingale în Anglia, pe măsură ce se pregătește de un potențial val de internări din cauza variantei Omicron a COVID-19.

Este vorba despre opt hub-uri, scrie The Independent, fiecare cu o capacitate de aproximativ 100 de pacienți, care sunt programate să fie deschise încă de săptămâna aceasta, potrivit NHS England.

Ar putea fi identificate și alte site-uri pentru a adăuga alte 4.000 de paturi, mai arată cotidianul citat.

Spitalele folosesc hoteluri și casele de îngrijire pentru a externa în siguranță cât mai mulți oameni apți din punct de vedere medical – eliberând paturi pentru cei care au cea mai mare nevoie de ele.

Directorul medical național al NHS, profesorul Stephen Powis, a declarat: „Având în vedere nivelul ridicat al infectărilor cu COVID-19 și creșterea numărului de internări în spitale, NHS se află acum pe picior de război.”

Spitalele COVID vor fi închise definitiv la finele acestei luni. Nu au avut niciodată volumul de pacienți preconizat la începutul pandemiei

Noile facilități – gestionate de un consultanți, asistente și personal clinic și non-clinic – sunt concepute pentru a primi pacienți care, deși nu sunt apți pentru externare, au nevoie de sprijin și monitorizare minimă în timp ce se recuperează după boală.

Trusturile NHS au fost, de asemenea, însărcinate să identifice locuri, cum ar fi săli de sport și centre de educație, împreună cu alte site-uri, care ar putea fi convertite pentru a găzdui până la 4.000 de pacienți – de aproximativ patru ori mai mult decât un spital tipic de district mare.

Centrele vor fi înființate la Spitalul Royal Preston, Spitalul Universitar St James din Leeds, Spitalul Lister din Stevenage, Spitalul St George din Londra, Spitalul William Harvey din Ashford, Kent, Spitalul North Bristol și Spitalul Solihull, Spitalul Universitar Birmingham și Spitalul Universitar Leicester.


…NHS se pregătește de un val de internări în Anglia. Se redeschid spitalele provizorii Nightingale…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Protestatarii anti-vaciniști din Anglia atacă un centru de testare COVID și aruncă echipamentele la gunoi - VIDEO

Protestatarii anti-vacciniști din Anglia atacă un centru de testare COVID și aruncă echipamentele la gunoi – VIDEO

Deposedată de telefon de două românce care vindeau flori în Târgul de Crăciun din Birmingham

Deposedată de telefon de două românce care vindeau flori în Târgul de Crăciun din Birmingham