in

Nouă persoane rănite, din care șapte sunt copii: accident la o școală din Wimbledon, în apropierea arenelor turneului de tenis

Nouă persoane rănite, din care șapte sunt copii: accident la o școală din Wimbledon, în apropierea arenelor turneului de tenis. O mașină s-a ciocnit cu clădirea unei școli primare din Wimbledon, în sudul Londrei, a anunțat poliția metropolitană. Incidentul a avut loc joi dimineață pe Camp Road, unde se află școala pregătitoare privată Study pentru fete cu vârste cuprinse între patru și 11 ani.

Școala se află pe Wimbledon Common, la un kilometru și jumătate de All England Lawn Tennis and Croquet Club, care găzduiește celebrul turneu anual de tenis de renume mondial.
>>> Un constructor român din Edgware a ucis un conațional pe stradă cu o singură lovitură, apoi a plecat nepăsător

Nouă persoane rănite, din care șapte sunt copii

Poliția metropolitană a declarat: “În acest moment, nouă persoane sunt rănite, printre care doi adulți și șapte copii. Așteptăm informații suplimentare despre starea lor. Șoferul vehiculului s-a oprit la fața locului. Nu au avut loc arestări”.

Anterior, forțele de ordine au declarat “Am fost chemați la ora 9.54am pentru a raporta că o mașină s-a ciocnit cu o clădire de la școală. Mai multe persoane sunt tratate la fața locului. Vom împărtăși actualizări suplimentare atunci când vom putea.”
>>> Baie de sânge în Nordul Londrei, băiat de 15 ani și bărbat de 23 de ani înjunghiați mortal lângă o creșă

“Nu tratăm acest incident ca fiind legat de terorism”

În tweet-uri ulterioare se specificase că nu e vorba de un atac terorist: “Nu tratăm acest incident ca fiind legat de terorism. O investigație este în curs de desfășurare pentru a înțelege toate circumstanțele în care a avut loc”.

Echipaje de pompieri se aflau, de asemenea, la școală. Pompierii londonezi au declarat pe Twitter: “În prezent, sprijinim serviciile de urgență la un incident la o școală din Wimbledon. Avem două mașini de pompieri și două unități de salvare la fața locului.”

Serviciul de ambulanță din Londra a declarat pe Twitter: “În prezent sprijinim serviciile de urgență la un incident în curs de desfășurare la o școală din Camp Road, Wimbledon.” Ambulanța aeriană londoneză a fost, de asemenea, la fața locului, a relatat Sky News.

Parlamentarul conservator pentru Wimbledon, Stephen Hammond, a scris pe Twitter: “Foarte îngrijorat să aud despre Școala pregătitoare Study din Camp Road în această dimineață. A fost declarat un incident major și știu că toate serviciile de urgență sunt la fața locului. Gândurile și rugăciunile mele se îndreaptă către toți cei de la The Study”.

surse: The Guardian

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

Scuzele jenante ale turistului englez care a vandalizat Colosseumul: „Nu știam că este antic”

Cel mai ieftin supermarket din Marea Britanie

Cel mai ieftin supermarket din Marea Britanie. Cumpărături mai ieftine cu până la 17 lire sterline