in

Un constructor român din Edgware a ucis un conațional pe stradă cu o singură lovitură, apoi a plecat nepăsător

Constructor român din Edgware a ucis un conațional pe stradă – Constructorul din nordul Londrei, în vârstă de 40 de ani, „a plecat nepăsător” după ce a ucis un bărbat dintr-o singură lovitură în fața unui magazin, pe stradă. Fabian Botca (foto) băuse toată ziua cu prietenii la apartamentul său din Edgware.
>>> Doi măcelari români au ucis și tranșat doi bărbați la Bristol: „Le-au aranjat trupurile ca pe porcii de la abator”

Constructor român din Edgware a ucis un conațional pe stradă

Un bărbat care a ucis un bărbat pe stradă cu un cot la față în nordul Londrei a fost închis pentru patru ani și jumătate. Fabian Botca, în vârstă de 40 de ani, din Manor Park Gardens, în Edgware, a plecat „calm” după ce i-a dat o singură lovitură lui Marian Cioclu, de 40 de ani, pe Station Road din Edgware, pe 19 martie. Botca le-a spus apoi prietenilor că s-a supărat pentru că bețivul îi cerea țigări și alcool.
Nicolae Vîrtosu, criminalul care „auzea voci”, condamnat la închisoare pentru uciderea cumnatei sale în Ilford

Imaginile CCTV vizionate de magistrații de la Harrow Crown Court vineri (30 iunie) i-a arătat pe constructorul Botca și doi prieteni din copilărie intrând într-un magazin de cartier, după ce au părăsit casa ucigașului pentru a cumpăra mâncare și țigări după o zi de băut la apartamentul său. Cioclu se afla în fața magazinului. Mai târziu, comerciantul a spus poliției că i-a cerut bărbatului să plece pentru că voia bani.
>>> Un muncitor român de 35 de ani, înarmat cu trei cuțite, a fost ucis de poliția din Derby, Anglia

Constructor român din Edgware a ucis un conațional pe stradă – Lovitura fatală din fața magazinului

Imaginile arată cum domnul Cioclu s-a apropiat de Botca când a intrat în magazin și apoi din nou când a plecat, vorbind timp de 27 de secunde afară. Domnul Cioclu și-a ridicat scurt brațele și le-a fluturat, înainte ca Botca să-i dea lovitura fatală. Acuzarea, procurorul Alex Kettle-Williams a spus: „După lovitură, el cade direct pe asfalt, iar inculpatul și prietenii săi pleacă, iar victima nu își mai recăpătă niciodată cunoștința”.

Unul dintre prietenii lui Botca a spus polițiștilor că domnul Cioclu părea „foarte beat și țipând și bâlbâind”, apoi au spus că „le-a părut rău” pentru el. După ce l-a văzut pe Botca lovindu-l cu cotul, a spus că ceea ce a făcut nu este „în regulă”. Doamna Kettle a adăugat: „Inculpatul spusese că îi pare rău că l-a lovit, dar era supărat”.

Marian Cioclu cera bani și țigări de la oameni

L-au dus la spital

Paramedicii s-au deplasat la fața locului până la ora 15:13 și au găsit sânge prelingând din urechea domnului Cioclu. „Nu respira și nu avea puls”, a spus doamna Kettle. „L-au dus cu ambulanța la spital cu suport de viață. Pe 23 martie a fost declarat decedat”.

Până la 21 martie, Botca fusese deja arestat de poliție după anchetele CCTV, așa că după moartea domnului Cioclu acuzația de vătămare corporală gravă (GBH) a fost reîncadrată la omucidere din culpă. Botca, care a avut trei condamnări anterioare în România, a pledat vinovat la o ședință preliminară din 24 aprilie.
>>> Românul care și-a ucis soția după care s-a sinucis era eliberat pe cauțiune. Acuzat că o violase în mod repetat

„Tatăl meu a fost un model”

Constructor român din Edgware a ucis un conațional pe stradă – Apărătoarea lui Botca, doamna Lauren Sales, a adus în instanță comentariile fiicei lui Botca, Denise. Ea a spus: „Tatăl meu a fost un model pentru mine și pentru fratele meu mai mic. Ne-a învățat să fim amabili și atenți cu oamenii din jurul nostru”. Fratele lui Botca a mai spus că este o „persoană calmă, grijulie și comică”.

Este absolut devastat de acțiunile sale din acea zi. Domnul Botca fusese hărțuit de victimă pentru a-i da bani”, a spus doamna Sales. „Nu a crezut niciodată că lovirea cuiva cu un cot ar duce la consecințe fatale”.

Judecătorul Lodge a spus că, deși Botca nu intenționa să-l omoare pe domnul Cioclu, ar fi trebuit să știe că este fragil. „Trebuie să fi recunoscut că era vulnerabil prin băutură, faptul că băutura l-a făcut să-l deranjeze”, a spus Judge Lodge. „Și felul în care ai părăsit scena cu el inconștient pe podea”.

Inspectorul șef detectiv Kelly Allen a condus ancheta și a spus: „Acesta a fost un atac violent care l-a lăsat pe Marian cu răni semnificative la cap; în ciuda asistenței medicale pe care le-a primit, a murit din cauza rănilor suferite în spital.

Fabian Botca nu a recunoscut niciodată de ce l-a atacat pe Marian. Cei doi nu se cunoșteau unul cu celălalt, iar ancheta noastră nu a putut stabili un motiv”.

Botca a fost condamnat la patru ani și jumătate de închisoare, dintre care două treimi vor fi petrecute în arest, transmite MyLondon.news

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Cele mai grase orașe din Anglia

Cele mai grase orașe din Anglia – locuri în care 75% sau mai mult dintre adulți sunt supraponderali

Studenții de învățământ superior din Anglia

Studenții de învățământ superior din Anglia, afectați de ”sărăcia extremă”