in

Baie de sânge în Nordul Londrei, băiat de 15 ani și bărbat de 23 de ani înjunghiați mortal lângă o creșă

Baie de sânge în Nordul Londrei, doi morți în Islington

Baie de sânge în Nordul Londrei, doi morți în Islington – Un adolescent și un bărbat au fost înjunghiați mortal în Islington. Poliția a demarat o anchetă de dublă crimă după ce l-a găsit pe băiatul, de doar 15 ani, cu răni înjunghiate pe Elthorne Road în Archway. Atacul a avut loc lângă o creșă.

Din păcate, salvatorii nu au putut să-l salveze și a fost declarat mort abia după miezul nopții. Un bărbat de 23 de ani, care a fost găsit înjunghiat, a fost transportat de urgență la spital pentru rănile suferite, dar și el a murit.

O a treia victimă, în vârstă de 28 de ani, a fost găsită cu o rană înjunghiată într-o casă din Islington . A fost dus la un spital din nordul Londrei unde a rămas. Starea lui nu este considerată a pune viața în pericol.
>>> Încă un weekend însângerat în Londra: Doi morți, bătăi de stradă și o femeie violată

Baie de sânge în Nordul Londrei

Zona este izolată de Poliție, pentru investigații. Ofițerii cred că un număr mare de persoane au fost prezente când a avut loc atacul și îi îndeamnă pe martori și pe cei cu informații să se prezinte. Nu sunt deocamdată arestări, scrie MyLondon.news

Deputatul local Jeremy Corbyn vizitează locul crimelor

Deputatul independent local pentru Islington, Jeremy Corbyn, fostul lider al laburiștilor, a vizitat astăzi locul unde a spus: „Trebuie să ne ocupăm de problema crimelor cu cuțit și a violenței în societatea noastră. Trebuie să avem o forță de poliție gata să ajute oamenii, dar avem nevoie și de acel supliment al comunității în care oamenii spun pur și simplu oricui, pur și simplu, purtarea unui cuțit nu te va apăra, nu te va proteja, nu-ți va face viața mai bună. Îți va face viața mai periculoasă și te va face mai vulnerabil.”

„Nu avem astfel de adunări pe aici, în mod normal este liniște”

Baie de sânge în Nordul Londrei – Locuitorii spun că au văzut un grup în parcare în orele premergătoare atacului. Un locuitor din zonă, Mark, 39 de ani, a spus: „M-am dus la muncă la 23:20 și erau toți acolo. Nu avem astfel de adunări pe aici, în mod normal este liniște. Erau 20 de persoane care râdeau.

Aruncau sticle de apă în perete, au început să devină zgomotoși. Am simțit cum agresivitatea începe să crească puțin. M-am întors la 2:20 și totul era izolat.”

Un alt rezident a explicat că adunarea din parcare a fost un grup de prieteni care filmau un videoclip muzical. Ei au spus: „Filmau un videoclip. Și asta a fost de la 21:00 încolo, toți foarte prietenoși, câțiva vecini au coborât și vorbeau.

Au fost o mulțime de mașini cu adevărat bune, totul a fost bine. Și apoi, mai târziu, au fost mulți oameni care foloseau gaz de râs. Practic, câteva ore mai târziu, în jurul orei 23.00, a fost mult zgomot. Am auzit strigăte că cineva a fost înjunghiat. Nu am văzut ce s-a întâmplat.

„Inițial a fost un grup de prieteni care filmau un videoclip și a fost bine, dar apoi au venit și alți oameni. Era un tip care ținea o armă în mână, dar am decis că era un pistol cu ​​apă.

A fost intimidant, deși a fost un videoclip muzical, au fost mulți oameni și multe strigăte, iar muzica era foarte tare. Este îngrozitor că au murit oameni.”
>>> Halloween însângerat la Londra: Doi morți și trei răniți în urma violențelor

Apelul poliției

Baie de sânge în Nordul Londrei – Baie de sânge în Nordul LondreiO anchetă pentru crimă a fost deschisă în urma morților cu locul crimei pe loc în nordul Londrei, în timp ce anchetele continuă.

Poliția a aplicat, de asemenea, un ordin al secțiunii 60 care le acordă puteri suplimentare de oprire și căutare în zona Archway, lângă locul crimei.

„Oricine are informații care ar putea ajuta poliția ar trebui să sune la 101 sau să trimită pe Twitter @MetCC ref CAD 9383/29 iunie. Pentru a rămâne 100% anonim, vă rugăm să sunați organizația caritabilă independentă Crimestoppers la 0800 555 111.”
>>> Baie de sânge la Londra: 3 zile de violență îngrozitoare, patru înjunghiați și doi împușcați, doi morți

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3.5]

documentele de călătorie ale copiilor

Poliția de frontieră avertizează: atenție la documentele de călătorie ale copiilor! Sute de călătorii sunt întrerupte din cauza lipsei de informare

Cea mai murdară linie de metrou din Londra

Cea mai murdară linie de metrou din Londra, cu 22 de tipuri diferite de bacterii, inclusiv unele legate de boli care „pun viața în pericol”