in

Omul miliardarului Soros, numit de Iohannis responsabil cu DIASPORAPresedintele Klaus Iohannis a numit-o pe Sandra Pralong Consilier de Stat la Departamentul pentru Relația cu Românii din Afara Granițelor al Administrației Prezidențiale. Sandra Pralong își va prelua functia de la 1 septembrie, potrivit unui comunicat al Cotroceniului.

Născută la Bucureşti şi crescută în Elveţia şi în Statele Unite ale Americii, Sandra Pralong s-a întors în România 1990 pentru a pune bazele Fundatiei Soros pentru o Societate Deschisa, pe care o conduce până în 1993, finanţând începuturile societăţii civile în România şi Moldova.

Știrea a fost confirmată chiar de către Pralogprintr-un mesaj pe facebook:

”Dragi prieteni, De maine preiau noi responsabilitati in calitate de Consilier de Stat in Administratia Prezidentiala, unde ma voi ocupa de romanii din afara granitelor.Sper sa ne putem implica impreuna in valorizarea intregului potential pe care il reprezinta romanii de peste hotare pentru tara noastra. Ca sa “incep cu dreptul” cum se spune, sper sa comentati doar postarile de FB si declaratiile facute in calitate oficiala, dupa preluarea functiei. Cele bune tuturor si va multumesc ptr sprijin.”

Sandra Pralong, fost candidat PNŢCD pentru un post de senator într-un colegiu din Bucureşti pe listele ARD, în 2012, deţinea un apartament în New York, altul în Lausanne – Elveţia, un Mercedes A Class şi bijuterii în valoare de 30.000 de dolari, conform, declaraţiei de avere depuse la BEM în acea perioadă.

Sandra Pralong, fost consilier la Cotroceni în mandatul lui Emil Constantinescu, urma să fie contracandidatul preşedintelui PNL, Crin Antonescu, dacă acesta nu ar fi decis să candideze în Teleorman. Numele său actual, conform dosarului de candidatură depus la BEM, este Sandra-Marilyn-Andreea Budiş.

În acest moment, Sandra Pralong este profesor invitat la Academia de Studii Economice București, Facultatea de Administrarea Afacerilor în limbi străine, unde preda “Managementul schimbarii”. Ea lucrează în paralel la Synergy Communications ca și consultant.

Potrivit CV-ului de pe site-ul propriu, între 1985 si 1990 a fost manager al suplimentelor speciale și director de promovare al revistei Newsweek New York, iar între 1990 și 1993 a fost Co-președinte al Consiliului Director si Director Executiv la Fundația pentru o Societate Deschisă.

 


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Dezgustat de cerşetorii din România: „aerul e irespirabil din cauza duhorii lor”

Un film românesc, la cel mai important festival de film din Londra