in

Oraș din Marea Britanie cu plaje cu nisip auriu și case în culori pastel asemănătoare cu o insulă grecească

Oraș din Marea Britanie cu plaje cu nisip auriu și case în culori pastel asemănătoare cu o insulă grecească. Turiștii care sosesc într-un superb oraș galez de la malul mării ar putea fi iertați dacă s-ar întreba dacă au ajuns pe o insulă pitorească din Grecia, pe malul Mării Egee, cu case colorate și clădiri medievale. Micul orășel galez de la malul mării le oferă vizitatorilor o adevărată experiență grecească, datorită plajelor cu nisip auriu, caselor în culori pastelate și a primirii călduroase a turiștilor.
>>> Localitatea din Marea Britanie cu cele mai scumpe case de pe litoral, localnicii au însă probleme

Oraș din Marea Britanie cu plaje cu nisip auriu și case în culori pastel

Tenby din Pembrokeshire, în sud-estul Țării Galilor, a devenit celebru după ce a fost comparat cu Symi, o insulă din Grecia, situată în Marea Egee, în apropiere de Rodos. Ambele destinații găzduiesc șiruri de case colorate, numeroase plaje superbe și restaurante fantastice cu fructe de mare.

Bloggerița de călătorii Angela Price a comparat destinațiile din Marea Britanie cu locurile de vacanță din întreaga lume. Ea a declarat: “Ambele locații au nisipuri aurii, clădiri colorate, restaurante delicioase cu pește și turiști primiți cu căldură.”

Potrivit The Sun, ea a adăugat: “Tenby are, de asemenea, ziduri de oraș din secolul al XIII-lea, ruine de castel și o insulă cu maree cu un fort napoleonian! Desigur, soarele nu va străluci la fel de mult ca în Grecia, dar tot veți avea o vacanță minunată”.
>>> Chiriile din Marea Britanie cresc într-un ritm record, „cea mai mare rată din 2006”

Asemănătoare cu această insulă grecească

Symi este o insulă pescărească renumită pentru industria bureților de mare. Negustorii vând bureți de Symi – bureți naturali formați în mare – de-a lungul întregului port. Există chiar și o mică fabrică de bureți care poate fi vizitată. Locuitorii locali dețin majoritatea caselor colorate din Tenby, dar există mult mai multe lucruri de oferit decât să admiri priveliștile clădirilor. Turiștii se pot bucura de alte activități, inclusiv de Muzeul și Galeria de Artă din Tenby, de Biserica St Mary și de plimbări pe coastă.

Tenby găzduiește trei plaje, printre care Castle Beach, North Beach și South Beach. Castle Beach este o plajă de nisip unde turiștii pot lua o barcă spre insula vecină Caldey. Insula Caldey este deținută de călugări și găzduiește o mănăstire grandioasă, iar turiștii de o zi sunt primiți pe insulă de Paște până în octombrie. Orașul galez Swansea se află la aproximativ o oră de mers cu mașina de Tenby și la două ore de mers cu mașina de Cardiff, capitala Țării Galilor. În orașul de la malul mării există, de asemenea, o gară cu servicii directe către Swansea.

Există numeroase opțiuni de cazare în Tenby, inclusiv lanțuri hoteliere, chirii de vacanță și campinguri. Turiștii pot rezerva o noapte de cazare în locuri precum Premier Inn din localitate.

sursa: mirror.co.uk

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 3.6]

Oficiul Meteorologic anunță un val de căldură arzător în Marea Britanie

Avertizare urgentă: Marea Britanie se pregătește pentru un val de căldură arzător de 7 zile. „Risc crescut de mortalitate”

detinut evadat

Alertă națională în Marea Britanie: Suspect de terorism evadează din închisoare