in

Avertizare urgentă: Marea Britanie se pregătește pentru un val de căldură arzător de 7 zile. „Risc crescut de mortalitate”

Oficiul Meteorologic anunță un val de căldură arzător în Marea Britanie

Oficiul Meteorologic anunță un val de căldură arzător în Marea Britanie. Temperaturile de miercuri și, eventual, de joi sunt așteptate să atingă cel puțin 31 grade Celsius, avertizează Met Office în ultima sa alertă galbenă de vreme.
>>> Momente de panică, oameni leșinați în avionul Suceava-Luton: „Nebunie totală” – VIDEO

Oficiul Meteorologic anunță un val de căldură arzător în Marea Britanie

Marea Britanie a primit astăzi o avertizare de 7 zile de vreme caldă de la Met Office , deoarece temperaturile sunt de așteptat să urce până la 32 grade Celsius. Alerta, care se activează astăzi (marți 5 septembrie) la ora 14.00 până la ora 21.00 pe 10 septembrie, avertizează asupra unui „risc crescut de mortalitate în rândul persoanelor vulnerabile” în această perioadă.

Valul de căldură este de așteptat să afecteze East Midlands, West Midlands, Nord-Vest, Sud-Est, Sud-Vest, Estul Angliei, Londra, Yorkshire și Humber, scrie Express.
>>> UK, cea mai scăzută natalitate din ultimii 20 de ani. Salvarea vine de la străini, dar „mamele indiene le-au depășit pe românce”

Met Office afirmă că temperaturile sunt de așteptat să „crească constant” în cea mai mare parte a Regatului Unit luni și marți și să atingă un vârf miercuri sau joi, cu temperaturi de până la 31 sau 32C în aceste zile.

Acesta adaugă: „Temperaturile maxime probabil să scadă cu un grad sau două vineri, dar rămân foarte calde sau calde în multe locuri, în special în orașe.”

Ultimul val de căldură al verii

val de căldură arzător în Marea Britanie – Ultimul val de căldură al verii vine după zile de vreme tristă în cea mai mare parte a Marii Britanii, ca parte a „activității uraganelor” din Atlantic.

Temperaturile pe timp de noapte sunt, de asemenea, de așteptat să se încălzească în această perioadă, atingând un vârf în noaptea de miercuri.

Se așteaptă, în special, că seara aceasta va fi o „noapte uscată, blândă, cu unele pete de ceață și ceață în curs de dezvoltare” în mare parte a țării, conform prognozei meteo pe 5 zile a Met Office.
>>> Extinderea ULEZ la Londra: mii de șoferi expuși la o amendă de 180 de lire sterline, tot ce trebuie să știți

De miercuri se așteaptă că temperaturile vor avea o tendință de scădere, deși rămân peste medie în regiunile enumerate în alerta Met Office.

Ciclonul Franklin continuă, de asemenea, să se deplaseze în Atlanticul de Nord, ceea ce duce la o creștere suplimentară a presiunii.

Meteorologul șef adjunct al Oficiului Met, Chris Bulmer, a declarat recent: „Deși cele mai ridicate temperaturi sunt probabil în sudul și estul Angliei, aceste zone au, de asemenea, praguri de temperatură mai ridicate pentru ca condițiile de caniculă să fie declarate.

„Așadar, multe zone se vor bucura de o perioadă bună de vreme, cu mult soare, iar temperaturile vor fi probabil cele mai ridicate din iunie sau începutul lunii iulie.”
>>> Nebunie în Edgware, cartierul românilor: zeci de persoane la coadă pentru a vedea un „one bedroom” de 1.300 lire pe lună

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

ucis sora

Tânăr de 21 de ani, din Scoția, condamnat pe viață pentru omor și agresiune sexuală, victimă fiind sora sa

oras turistic uk

Oraș din Marea Britanie cu plaje cu nisip auriu și case în culori pastel asemănătoare cu o insulă grecească