in

Partizanii Brexit se plâng că deja trebuie să aștepte la cozi pe aeroporturile UE: „NU asta am votat”


„Nu am votat să stau la coadă mai mult de o oră [în timp ce] un funcționăraș ne verifică pașapoartele”, s-a revoltat pe o rețea de socializare un britanic pro-Brexit.

Acesta a spus că a așteptat la coada pentru imigrare pe un aeroport din Amsterdam o oră, menționând că: „Acesta nu este Brexitul pentru care am votat”.

Colin Browning, care spune despre el că este unul dintre cei 17,4 milioane de oameni care au votat pentru Brexit, a declarat că a fost nevoit să aștepte aproape o oră pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, înainte ca pașaportul său să fie verificat.

„Serviciu absolut dezgustător pe aeroportul Schiphol. 55 de minute am stat la coada pentru imigrație. Acesta nu este Brexitul pentru care am votat ”, a scris el pe Twitter.

Când un alt utilizator a comentat postarea lui Browning spunând că „a obținut exact ceea ce a votat

”, susținătorul Brexit a răspuns: „Nu am votat să stau la coadă mai mult de o oră în timp ce un funcționăraș ne verifică pașapoartele.”

„Am petrecut mai mult timp la imigrație decât am făcut în aer până la destinație”, a continuat britanicul.

Oficialii de pe Schiphol au avertizat anterior că persoanele care călătoresc din Marea Britanie s-ar putea aștepta la întârzieri la sosirea în Amsterdam, după ieșirea Marii Britanii din UE.

Analiza făcută de guvernul olandez a sugerat că pasagerii cu zboruri ocupate pot petrece între 50 de minute și oră în plus, pentru verificarea suplimentară a documentelor.

Frances Coppola, jurnalistă pentru Forbes și Financial Times, a declarat că aeroporturi precum Schiphol par să fi „sărit calul”, direcționând deținătorii de pașapoarte britanice către porțile din afara UE, dar a menționat că schimbarea va fi implementată în toate țările UE de anul viitor.

Un purtător de cuvânt al aeroportului a declarat pentru The Independent că nu au existat modificări pentru călătorii britanici care au sosit din Regatul Unit.

Joi, guvernul Regatului Unit a confirmat că noile reguli dure de călătorie vor intra în vigoare de anul viitor, ceea ce ar putea însemna că un călător al cărui pașaport britanic mai are între 6 și 15 luni de valabilitate poate fi reîntors de pe aeroporturile UE.

UE amenință Marea Britanie: “Să nu-și facă vreo iluzie”
Incredibil ce se întâmplă la școlile din Anglia! Un băiat de 5 ani a amenințat că înjunghie o fetiță de 6 ani

Opt avioane blocate pe Aeroportul Heathrow din cauza suspiciunilor de coronavirus