in

Regatul Unit: Consiliile returnează bani din Taxa Locală (Council Tax). Cum puteți intra în posesia ajutorului de 150 de lire sterline

Regatul Unit: Consiliile returnează bani din Taxa Locală (Council Tax)

Milioane de gospodării din Regatul Unit urmează să primească o reducere de 150 de lire sterline la Taxa Locală (Council Tax), pentru a ajuta la creșterea costului vieții.

Locuitorii din Anglia care locuiesc în benzile fiscale de la consiliu A – D – aproximativ 80% din populație – vor primi o reducere de 150 de lire sterline începând cu 1 aprilie, dar data exactă va varia în funcție de autoritatea locală.

Este recomandat să aveți configurat o debitare directă prin care să plătiți taxa de consiliu pentru a primi banii în contul bancar.

Cei care nu au o debitare directă și nu intenționează să solicite una vor fi contactați pentru a fi anunțați cum pot solicita reducerea de 150 de lire sterline.

Prețurile produselor din Marea Britanie, cea mai rapidă creștere din ultimul deceniu

Ministrul de Finanțe britanic, Rishi Sunak, a anunțat luna trecută reducerea nerambursabilă a Taxei Locale, alături de un împrumut de 200 de lire sterline pentru facturile de energie.

Acesta a spus: „În acest moment, știu că problema numărul unu în mintea oamenilor este creșterea costului vieții.

„De aceea, Guvernul intervine pentru a sprijini direct aproximativ 28 de milioane de gospodării cu costurile în creștere ale energiei în următorul an”, a declarat Sunak.

În cursul anului, toți clienții casnici de energie electrică vor primi 200 de lire sterline pe facturile la energie, dar, spre deosebire de reducerea taxei de consiliu, această sumă va trebui rambursată.

Aproximativ 28 de milioane de gospodării vor primi o reducere de 200 de lire sterline la facturile de energie electrică din octombrie acest an – iar suma va fi apoi rambursată prin facturi, în rate anuale de 40 de lire sterline, în următorii cinci ani, începând cu anul viitor.


Regatul Unit: Consiliile returnează bani din Taxa Locală (Council Tax). Cum puteți intra în posesia sumei de 150 de lire sterline

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 3.8]

BLACKOUT total în mai multe orașe din ANGLIA

BLACKOUT total în mai multe orașe din ANGLIA. Mii de locuințe au rămas fără energie electrică și fără semnal la mobil

Politician rus

Politician rus apropiat de Putin, declarație ȘOC: „Regina este o bețivă, are obiceiul să se îmbete cu brandy”